Bu muhabbetler Zoro'yu dibe çekmekten başka bir boka da yaramıyor hani. Güzelim char heba oluyor boş yere.Luffy ile Zoro'yu kıyaslayıp durmaktan ne zevk alıyorsunuz bea. Abi hep aynı yorumlar ben sıkıldım.
Bu muhabbetler Zoro'yu dibe çekmekten başka bir boka da yaramıyor hani. Güzelim char heba oluyor boş yere.Luffy ile Zoro'yu kıyaslayıp durmaktan ne zevk alıyorsunuz bea. Abi hep aynı yorumlar ben sıkıldım.
Yahu Zoro Luffy'ye yaklaşsın benim işime gelir olay o değil. Hep iki karaktere durmadan bi laf etme telaşı var.Roger düşmanı görünce sen bi kenara çekil Rayleigh diyebilen adam. Luffy de aynı hareketleri yapsa kimse kıyaslamaz zatne.
Kaptan ve sağ kolu işte. Güçten bağımsız olarak birlikte resmedildiler zaten genelde. Anlatı olarak bunu görmeyenler var o ayrı bir konu.Luffy ile Zoro'yu kıyaslayıp durmaktan ne zevk alıyorsunuz bea. Abi hep aynı yorumlar ben sıkıldım.
Yani samimi söylüyorum Oda'nın kafasında canlandırdığı kadar merak etmiyorum bunu ben. Adam okuyucu bunun için çıldırıyor falan diye düşünüp kendince gizem yaratıyor. Halbuki öyle bir şey yok. Beklesek de siluet görüyoruz beklemesek de anasını satayım.Abi bu adamları bir daha Sulong olarak görmeyeceğiz, niye hala silüet çiziyorsun ya. Sesimi kısın da bir küfür edeyim şu Oda’ya.