Ben suitle neden dikilmediğini merak etmiştim. Bir umut artık kurtulalım istiyorum şu germa zımbırtısından.Suiti kırıldı , Suiti giydiği için Kin'emonun gücü gitti.
Ben suitle neden dikilmediğini merak etmiştim. Bir umut artık kurtulalım istiyorum şu germa zımbırtısından.Suiti kırıldı , Suiti giydiği için Kin'emonun gücü gitti.
Bu Arc. bi daha giyebilir mi? Sanmıyorum. Suit'in kırıldıktan sonra bir çeşit bekleme süresi gibi bir şeyi yoktur umarımBen suitle neden dikilmediğini merak etmiştim. Bir umut artık kurtulalım istiyorum şu germa zımbırtısından.
Franky modifiye edecek daha onu.Bu Arc. bi daha giyebilir mi? Sanmıyorum. Suit'in kırıldıktan sonra bir çeşit bekleme süresi gibi bir şeyi yoktur umarım
göremiyorum resimleri
Evet , biliyorum.Sadece kırıldıktan sonra tekrar kullanımı nasıl olacak onu sorguluyorum.Bekleme süresi gibi bir şeye girebilir belkiFranky modifiye edecek daha onu.
Hiç giymesin. Artık takıntı haline getirdim.Bu Arc. bi daha giyebilir mi? Sanmıyorum. Suit'in kırıldıktan sonra bir çeşit bekleme süresi gibi bir şeyi yoktur umarım