Umarım bu arc Selena gelir.Üçgen yapıp birbirlierine takacaklar, ben öyle hatırlıyorum
Umarım bu arc Selena gelir.Üçgen yapıp birbirlierine takacaklar, ben öyle hatırlıyorum
En iyi arkadaşımdan Cino'da gelsin güçlerini birleştirip Big Mom'ı alt etsinlerUmarım bu arc Selena gelir.
Suiti kırıldı , Suiti giydiği için Kin'emonun gücü gitti.Sanji neden takımıyla tekrar?
Birkaç güçlü ama harcanmasında problem olmayan karakteri Big Moma yedirse güzel olurdu. Kadının Judge dışı baskın geldiği birisi yok sanırımBig Mom umarım birkaç tane önemli bireyleri öldürür bu Arc.
Öbür türlü hayatta düzelmez prestiji
Evet en güçlü meyveleri yemiş iki gizli deniz imparatorları. Eğer onlar Wano'ya dahil olursa, Güç dengeleri çok değişecek.En iyi arkadaşımdan Cino'da gelsin güçlerini birleştirip Big Mom'ı alt etsinler
Shounen seri olunca tayfadakileri de bir şekilde yüceltmek istiyor demek ki. Luffy'nin g4 ile zarar veremediği adamı Kinemon delince mantık aramayı bıraktım. Oda'nın arc başından beri güç dengesi pek umursadığını sanmıyorum. Luffy önce Kaido'dan tek yedi, sonra Apoo tarafından zurnalandı. Yakında aynı Luffy Kaido'dan 50 tane darbe yeyip yere yıkılmayacak.Hacı Big Mom gene ayar yesinde 4 5 tane nova var aynı arc'ta Hawkins bizim tarafa geçmiş gibi Law'ın yanında eee Zoro var Killer'ı Kid'i var bari bu adamlar birleşip toplu bir saldırı falan yapıp durdursalar Big mom'ı la deriz ki 4 5 tane nova birleşti anca durdurdular ettiler yani işte komik bir olaya neden oluyor koskoca Big Mom
Böyle bir şey şart.İlerleyen bölümlerde Big Mom Hasırşapkalara “dayak nedir? neden atılır?” temalı bir ayar vermezse yazıklar olsun sana sOda.