Gifter kesince 2 level atlanıyorsa, 2 sene boşa eğitim almış bizim marimo.Bir kere Zoro gifterlerde exp kastı. En az 2 lvl aldı. Ayrıca enma pratiği yaptı.
Gifter kesince 2 level atlanıyorsa, 2 sene boşa eğitim almış bizim marimo.Bir kere Zoro gifterlerde exp kastı. En az 2 lvl aldı. Ayrıca enma pratiği yaptı.
Ben kesinlikle Haki de kullandigini dusunuyorum. Ayni saldiri RS’li diger kardeslere yapilsa pert olurlardi muhtemelen. Sanji, exoskeleton olmadan ucak tankladiysa bence bu sadece RS’e baglanmamali.Sanji konusunda olayı sadece kostüme bağlamayalım belki b. haki ile kendini korumuştur adam simsiyah giyiniyor b. haki kullanıp kullanmadıği da belli olmuyor. ?
ciddi olamazsın kenganı izledimde mangasının bu olduğunu görünce animenin çöp olduğunu anlamış oldum sağolKengan Ashura başlıycaksan mangasını oku animesi çoğu yeri atlıyor.
adam kendi kalibresinde biriylemi karşılaştıki eğitim boşa gidiyor birde şu çok tutarsız değilmi wado ichimonjinin yada hazan suyunun gücü yokmu yoksa zoromu kullanamıyorGifter kesince 2 level atlanıyorsa, 2 sene boşa eğitim almış bizim marimo.
Arkadaş zoro gifter kesip seviye atladı dediği için dedim. Ayrıca her kılıcın özelliği olacak diye bir sey yok. Ya da var ama söylenmiyor.adam kendi kalibresinde biriylemi karşılaştıki eğitim boşa gidiyor birde şu çok tutarsız değilmi wado ichimonjinin yada hazan suyunun gücü yokmu yoksa zoromu kullanamıyor
Leveli baya düşükmüş demekki çöplerle en az 2 lvl kastığına göreBir kere Zoro gifterlerde exp kastı. En az 2 lvl aldı. Ayrıca enma pratiği yaptı.
Ne kadar zorlanırsan o kadar kasılırsın. Şimdi de ks atacak Luffy abisine. Bir 10 level alır Luffy yanında bir anda.Leveli baya düşükmüş demekki çöplerle en az 2 lvl kastığına göre
Yalnız ilk defa MOBA oyun stilinde adam gömen bir yorum okuyorum.Leveli baya düşükmüş demekki çöplerle en az 2 lvl kastığına göre
Metin’de kurt kesmek hesabi deseneYalnız ilk defa MOBA oyun stilinde adam gömen bir yorum okuyorum.