Beleşe almadı karşılığında shusuiyi verdi.Sanji hiç ben güçlüyüm diye atar yapmadı ki. Kıyafet den öncede bayağı güçlüydü. Ayrıca Zoro gözü dışında beleş enma aldı.
Not: Sanji fanı değil.
Beleşe almadı karşılığında shusuiyi verdi.Sanji hiç ben güçlüyüm diye atar yapmadı ki. Kıyafet den öncede bayağı güçlüydü. Ayrıca Zoro gözü dışında beleş enma aldı.
Not: Sanji fanı değil.
Yeniden eski Katakuri ruhum canlandı.Adamı Marco,Beckman gerisine koymadın mi reis sen.
Hayır değil. Bir yeteneğe karşı dezavantajlı olmakla anti olmak farklı şeyler. Yani istese Dof'un parça pinçik edeceği Mf Luffy'nin, Dof'tan kat ve kat güçlü olan Mihawk'ın parça pinçik edemeyeceğini mi tartışıyoruz burda anlamadım ? PfffEe Mihawk da Luffy'nin antisi değil mi niye fişini çekemedi xd.İddialara hazırlansan iyi olur.Kata'nın tek elinin yaptığını King tam zoan halinde yapamıyor
Aynen adam ticaret yaptı niye beleş diyorlar anlamıyorum.Beleşe almadı karşılığında shusuiyi verdi.
Normal takas işte. Bir zorlukta çekmedi. Beleş yanlış bir kelime oldu.Beleşe almadı karşılığında shusuiyi verdi.
KıskanıyolaaaaaAynen adam ticaret yaptı niye beleş diyorlar anlamıyorum.
Keşke biri de arkadan kaçarak geçseydi o da Luffy olurdu xDZoro çöpleri temizledikten sonra keyif cigarasını tüttürürken law a anısını anlatıyor.Arkada kid de oturmuş.