Sanji fanları Sanji'nin sınırlarını bilir çünkü Zoro fanları ise bol keseden atar çünkü hayal dünyasında yaşarlarBen normalde Sanji'yi de Zoro'yu da severim ama Zoro fanlarının çoğu çok ciddi olduğu için Sanji lehine şakalar çok daha komik geliyor. Sanji fanlarının daha iyi espri anlayışı var. Kendileri ile de dalga geçiyorlar.
Ciddi ciddi Zoro ile Luffy'nin eşit olduğunu düşünen birisi olabileceğine inanmıyordum benLuffy ile Zoro'yu hep yorumlarında esitmis gibi lanse etmeye çalışıyor bu Zoro fanları. Herhalde ne kadar söylersek o kadar olma ihtimali artar diye düşünüyorlar.
Yoo biz daha iyi espri yapıyoruz. Ama Sanjiciler ağlamasın diye yapmıyozBen normalde Sanji'yi de Zoro'yu da severim ama Zoro fanlarının çoğu çok ciddi olduğu için Sanji lehine şakalar çok daha komik geliyor. Sanji fanlarının daha iyi espri anlayışı var. Kendileri ile de dalga geçiyorlar.
Öğrencimi hafife alma slash atarım bak.Ciddi ciddi Zoro ile Luffy'nin eşit olduğunu düşünen birisi olabileceğine inanmıyordum ben
Allah affetsin ama var böyle insanlar daCiddi ciddi Zoro ile Luffy'nin eşit olduğunu düşünen birisi olabileceğine inanmıyordum ben
Beni Luffy korursa hiçbir şey yapamazsınÖğrencimi hafife alma slash atarım bak.