Sanji takımını uzatmalarda öne geçirdi zaten dns bey Bu mantığı diğer kurgu olaylarında da kurmak lazım ama sankiDüdüklü tencere Sanji'nin ana dövüşünden önce gövdesinin ikiye bölünmesini mi bekliyorsun reyis ?
Sanji takımını uzatmalarda öne geçirdi zaten dns bey Bu mantığı diğer kurgu olaylarında da kurmak lazım ama sankiDüdüklü tencere Sanji'nin ana dövüşünden önce gövdesinin ikiye bölünmesini mi bekliyorsun reyis ?
Yani Kamazo'nun Zoro'nun omuzuna değilde kafasına soktuğunu düşünelim o tırpanı değil mi ?Sanji takımını uzatmalarda öne geçirdi zaten dns bey Bu mantığı diğer kurgu olaylarında da kurmak lazım ama sanki
Başkaları krater açtı senin adamda sen şut dene ancaAttım şutu kıvran şimdi ?
Hayranlık zaten bir nevi fanatizm ile içiçe geçmiş bir kavram gibi .Hayran olmak güzel de fanatizm sağlıklı bir şey değil.
Tabi olayı savunmayınca direk karşıya atacan lafı xD Klasik alpamis etkilerini görebiliyorumBaşkaları krater açtı senin adamda sen şut dene anca
Cevap veremeyince konudan konuya Ezio gibi atlamak benim olayım değil Sen yapıyorsun genelde onu.Tabii mangada olmayan olayları eklemeni de unutmıyalım tabiiTabi olayı savunmayınca direk karşıya atacan lafı xD Klasik alpamis etkilerini görebiliyorum
Adam Zoro fanıyım diyor gözünde bir façası bile yok. Nasıl zoro fanı bu?Hayranlık zaten bir nevi fanatizm ile içiçe geçmiş bir kavram gibi .
Senin mantıkla ondan bundan ayar yiyen(!) King'in Bm'den bir farkı yok. O zaman Bm de Franky, Brook, Choppi gibilerden güçsüz. Böyle karakterler söz konusu senaryoda ana rakipleriyle karşılaşmadan değerlendirilmez. Bu dersleri görmediniz mi daha önce arkadaşlarSanji takımını uzatmalarda öne geçirdi zaten dns bey Bu mantığı diğer kurgu olaylarında da kurmak lazım ama sanki
Sen gerçekten Kata ve Anası ile ilgili mangada bir şey olmadığına inandırabildin mi kendini xD Pes doğrusuCevap veremeyince konudan konuya Ezio gibi atlamak benim olayım değil Sen yapıyorsun genelde onu.Tabii mangada olmayan olayları eklemeni de unutmıyalım tabii