Lastiklerden değil daha çok voltaj severlerden bahsetmiştim ben. Bide yeşillik severlerden tabii ki .Bilirim tabi. Ne çektik lastik oğlan sevicilerinden.
Lastiklerden değil daha çok voltaj severlerden bahsetmiştim ben. Bide yeşillik severlerden tabii ki .Bilirim tabi. Ne çektik lastik oğlan sevicilerinden.
Ace'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırım Hani şu çakmak gazına yanan güzide Ace kardeşimizden de zayıf olan adama yaniKata kadar özel olmak çok zor düşünsene 10 saat dayak atıp yenilmen gerekiyor falan abovv zor iş
Tayfanın en son böyle panelde gördüğümüzde Dolar 1.6dıydı.O değil de yıllardır tayfa ilk kez birlikte poz veriyor. Bunun üstüne şov gelir kesin.
Tamda İzo level adamdan ayar yemesinden bahsedecektim Boşuna hype'lamayın şu King'i Zoro'nun rakibi olamayacak kadar çöp bence bu adam aksi çıkana kadar böyle düşüneceğim.Ace'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırım
Birisi İzo'dan ayar yiyor birisi çakmak gazından körler sağırlar durumu işte xd.Tamda İzo level adamdan ayar yemesinden bahsedecektim
Düdüklü tencere Sanji'nin ana dövüşünden önce gövdesinin ikiye bölünmesini mi bekliyorsun reyis ?Girip bakabilirsin ne yaptığına King'in meyveli yapamadığını yapıyor herif.
Attım şutu kıvran şimdi ?Ace'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırım Hani şu çakmak gazına yanan güzide Ace kardeşimizden de zayıf olan adama yani
Vay be , ne günlerdi ?Tayfanın en son böyle panelde gördüğümüzde Dolar 1.6dıydı.