aylardır mangayı çıktığı gün, kalitesiz şekilde okumaktan; yüksek kalite manga nasıl olur onu unutmuşum :d şu güzelliğe bak tertemiz.Bunun gibimi
eedit: hatta gidem de son bölümleri Tortugadan tekrar okuyam.
aylardır mangayı çıktığı gün, kalitesiz şekilde okumaktan; yüksek kalite manga nasıl olur onu unutmuşum :d şu güzelliğe bak tertemiz.Bunun gibimi
+1000. Gereksiz gaza gerek yok bence. Arc bitince kesin yargılara varırız.Şu forumda bir karakter bir şey söyledi mi kesin olacak diye varsayanları mı ararsın, yoksa bir karakter bir karakterle karşılaştığında ikisinden birinin dayak yiyeceğine kesin gözüyle bakanları mı? Ya da bir karakterin durduğu yerden tüm seriyi özetleyenleri mi? Hepsi var maşallah. Forum her bölüm sonu kesin yargılara varıp, öteki bölüm gereksiz şaşırıyor. Yıllardır değişmedi bu olay. :/
not:geyik yapanları kast etmiyorum, gerçekten inanlar üzücü.
BM Rage geçirene kadar adam akıllı bir şey yapmayacak büyük ihtimal.Bigmom vs Jinbei
Diğer bölümde şunu göremezsem dükkanı kapatsın sOda.
En son rage geçirdiğinde milletin evini barkını kemiriyordu. Çok da ümitlenme be reis.BM Rage geçirene kadar adam akıllı bir şey yapmayacak büyük ihtimal.
Ümitlenme değil de o şekilde kullanacağını düşünüyorum ben Oda'nın BM'yi. Toplu bir afet niteliğinde kullanacak gibi .:/ Onun dışında ana yüreğidir çeker diyip tüm tokadı yiyecek gibi.En son rage geçirdiğinde milletin evini barkını kemiriyordu, çok da ümitlenme be reis.
AqjshshhagzBigmom vs Jinbei
Diğer bölümde şunu göremezsem dükkanı kapatsın sOda.
Hadi inşallah. :S Bu arada yeni geldiğin için xfisumsx'li konuşmaları daha sonraya saklıyorum haberin olsun xdÜmitlenme değil de o şekilde kullanacağını düşünüyorum ben Oda'nın BM'yi. Toplu bir afet niteliğinde kullanacak gibi .:/ Onun dışında ana yüreğidir çeker diyip tüm tokadı yiyecek gibi.
Aa ben onları hepten unuttuydum.Hadi inşallah. :S Bu arada yeni geldiğin için xfisumsx'li konuşmaları daha sonraya saklıyorum haberin olsun xd