Zoro şova çok yakın. Gelecek hafta korkacaksınız.
Boş vaatlere karnı tok bu milletin artık, yonkounun yolu gifterdan geçmiyor. Oyumuz iki sağkolla çarpışmış Sanjiye adam gibi adamadır.Zoro şova çok yakın. Gelecek hafta korkacaksınız.
Merak etme Japonlar balinaları avlayarak neslini tüketmekle meşhurdur, eminim Jinbeinde hakkından gelirler. Ben olsam Usoppa Crackerin meyvesi gibi bronz meyvesi verirdim bide sert armament, nasılsa aurayı görüyo ölümsüz dev tank olurdu adam.Benim gibi düşünen yok mu ya. Jinbe'nin ben üç komutan arasında olmasını istemiyorum ne yalan diyeyim. Onun yerine Usopp olsun ne bileyim Nami olsun Franky olsun. Jinbe böyle daha bir dışarıdanmış gibi geliyor bana tamam tayfadan ama ne bileyim.
Utanmasanız mangayı baştan birine çizdirip Zoroyuda ana karakter yapacaksınız.Olması gereken bu işte adamsın
Yemin ederim öyle bir fırsatım olsa yaptırırım hacı bu Zoro fanlığı anlatılmaz öyle birşey ki iliklerine işliyorUtanmasanız mangayı baştan birine çizdirip Zoroyuda ana karakter yapacaksınız.
Roger? Roger adam değil mi?Yemin ederim öyle bir fırsatım olsa yaptırırım hacı bu Zoro fanlığı anlatılmaz öyle birşey ki iliklerine işliyor
İyi bilirdik rahmetliyi.Roger? Roger adam değil mi?
Öyle birisi var mı görmedim ama geçen bölümün spoileri verildiğinde Sanji kun'un King'i şamarladığına inanan büyük bir kitle gördüm.Hala okuduğu spoiler dan sonuç çıkarıp , Sanjinin king ten tek yediğine inananda var malesef .