Aynen, o yüzden kesin konuşmamaya gayret ediyorum ciddi olduğum zaman. Artık güvenim yok Oda'ya hiçbir konuda.Valla umarım beklediğiniz gibi olur diyeyim. Ama bilmiyorum, Oda bu...BM'ye bunları yapan adam bizlere ne yapmaz.
Aynen, o yüzden kesin konuşmamaya gayret ediyorum ciddi olduğum zaman. Artık güvenim yok Oda'ya hiçbir konuda.Valla umarım beklediğiniz gibi olur diyeyim. Ama bilmiyorum, Oda bu...BM'ye bunları yapan adam bizlere ne yapmaz.
Orochi yaşıyorsa ,Bu arada tüm Zoro fanları ejder niyetine Kaido'yu kesecek diye bekliyor ama bence Zoro vs Orochi olacak.
10 bölümdür pasta mı yapsinOrochi yaşıyorsa ,
Yamato vs Orochi daha iyi olur.Zoro için bu karşılaşma zaman kaybı olur diyecektim ama 10 bölümdür gifter kestiği aklıma geldi.
Ben yaşamamasına imkan vermiyorum, yediği meyvenin temel olayı direk ölmemesi.Orochi yaşıyorsa ,
Yamato vs Orochi daha iyi olur.Zoro için bu karşılaşma zaman kaybı olur diyecektim ama 10 bölümdür gifter kestiği aklıma geldi.
1 bölüm King ile kapışsın10 bölümdür pasta mı yapsin
robocop olmadan daha iyisiyle kapisir çünkü her anlamda daha güçlü1 bölüm King ile kapışsın