niye yaşı büyük diyemi bi kiremit yumruğu atsında menapoza girmiş morbid obezi adanın başına yollasınbu arada Jinbei baya sağlam adam. Cidden daha güçlü olabilir, ancak arc sonu işler değişir. Uzun sürmez.
niye yaşı büyük diyemi bi kiremit yumruğu atsında menapoza girmiş morbid obezi adanın başına yollasınbu arada Jinbei baya sağlam adam. Cidden daha güçlü olabilir, ancak arc sonu işler değişir. Uzun sürmez.
Göremiyorum de sen şuna xD Yerdiğin kadına Kata'nın korkusu ortada sonuçta.Gördüğümü yorumluyorum istediğimi değil senin aksine
Belki de ailesi için istiyor Mom'ın dövülmesini Kata FB'ler bunu da gösteriyor zatenİşine gelmeyince olmaz tabi panel niye olsun
@Monkey D Garp öyle tayfası için yaptı böyle bir halt xD
Bundan bahsediyordum Olmayan paneller işte xd.Göremiyorum de sen şuna xD Yerdiğin kadına Kata'nın korkusu ortada sonuçta.
Kendisi dövsün o zaman Reis, Zoro boyun eğerken bile seni bir gün kesecem diyordu.Belki de ailesi için istiyor Mom'ın dövülmesini Kata FB'ler bunu da gösteriyor zaten
niye yaşı büyük diyemi bi kiremit yumruğu atsında menapoza girmiş morbid obezi adanın başına yollasın
Belki de denedi başaramadı nereden biliyorsun ? Sonuçta kendini eğitmiş adam anasından yardım almamışKendisi dövsün o zaman Reis, Zoro boyun eğerken bile seni bir gün kesecem diyordu.
O gün geldiğinde ekibi şu şekilde toplayacaz xD