Zoro'nun komutan tatmadan Yonkou seviyesine geçmesi çok göze batar Oda bile kurtaramaz. Lütfü bile basamakları tek tek çıktı. Olmaz bence bu dediğin.Realist mod : Yağmurlu havada Sanji’ye su vermeyen mangaka King ile vs attırıp kazandıracaksa demekki Zoro büyük işler başaracak Kaido konusunda.Sanji gölgesinde kalmasın diyedir.Fazla sevinmeyin o yüzden sevinciniz arc sonuna kadar bile sürmez.
Doğru söze ne denir.Zoro büyük işler basaracaksa Luffy neler yapar düşünemiyorum.
Önce bir kaçar sonrası Oda kerim...Zoro büyük işler basaracaksa Luffy neler yapar düşünemiyorum.
Sanji gibi birini kıskanmak mı? Asla...Kıskanmışsın.
Realist mod : Yağmurlu havada Sanji’ye su vermeyen mangaka King ile vs attırıp kazandıracaksa demekki Zoro büyük işler başaracak Kaido konusunda.Sanji gölgesinde kalmasın diyedir.Fazla sevinmeyin o yüzden sevinciniz arc sonuna kadar bile sürmez.
Önce bir kaçar sonrası Oda kerim...
Luffy liderleri olduğu için onun kadar iş yapması bile yeterli.O önderlik etti diye bilineceği için tüm ün ona kalacaktır.Gazetelerde hasır şapka mahvetti diye geçer Zoro da ray gibi olur en fazla.Zoro büyük işler basaracaksa Luffy neler yapar düşünemiyorum.