Arkadaşlar şaka bir yana, Zoro nasıl asıl rakibi öncesi çöpleri kesiyorsa, King de asıl rakibi öncesi bir çöp kesecek işte... Çok büyütülecek bir şey yok aslında... ?
HahahahaKing Sanji'i öyle bir döver ki adam hayatını unutur yeniden Zeff'in yanına döner aşçılık öğrenir
Üzdün. Zoro, yardımcısını kurtarıyor gerçek bi lider gibi.Okurken kustum.Hayal ederken daha da kustum
Onu da yazsam gerçek olduğuna herkes inanırdı.Nepalli iyi yazmış.Bir tek Zoro’nun bir lafı eksik.O aşk ahçısını o aptalı sadece ben öldürebilirim.Bunu da demeli.
Zoro büyük işler basaracaksa Luffy neler yapar düşünemiyorum.Realist mod : Yağmurlu havada Sanji’ye su vermeyen mangaka King ile vs attırıp kazandıracaksa demekki Zoro büyük işler başaracak Kaido konusunda.Sanji gölgesinde kalmasın diyedir.Fazla sevinmeyin o yüzden sevinciniz arc sonuna kadar bile sürmez.
Rüyadan uyandım sağ ol reyisRealist mod : Yağmurlu havada Sanji’ye su vermeyen mangaka King ile vs attırıp kazandıracaksa demekki Zoro büyük işler başaracak Kaido konusunda.Sanji gölgesinde kalmasın diyedir.Fazla sevinmeyin o yüzden sevinciniz arc sonuna kadar bile sürmez.
Kıskanmışsın.Ne oldu Sanji, King’i yendi de haberimiz mi yok? Her şeyi geçtim Sanji’nin sağ kol gördüğü yerde, Zoro yonko parçalar merak etmeyin...
Luffy'nin King'i indiremeyeceğini düşünenen vardır halaZoro büyük işler basaracaksa Luffy neler yapar düşünemiyorum.