Ben hiç sanmıyorum King'in Zoro'ya falan yenileceğini ama bakalım.Sanji Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.![]()

Ben hiç sanmıyorum King'in Zoro'ya falan yenileceğini ama bakalım.Sanji Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.![]()
Bir iki kere kan alsa yeter %80'i gitmiş deriz King'in kim bilecek ama değil mi?Yalnız cidden bu kendi topuğuna sıkmak oldu. @Millennium Wizard![]()
Ben onu zaten birine selam vermek için söyledim hatta birilerine.Yalnız cidden bu kendi topuğuna sıkmak oldu. @Millennium Wizard![]()
King adını tersten okutur Zoro p.up alana kadarŞamarlayamaz... O yüzden o ihtimali hiç düşünmüyorum...![]()
Yanlış değil, bir kaç bölüme bu gülüşler anlam kazanacak.Yanlış ifade kullanmışsın gibi geldi bana.![]()
Hahaha.Bir iki kere kan alsa yeter %80'i gitmiş deriz King'in kim bilecek ama değil mi?![]()
Kappa’dan blok yiyen adama Zoro ağza alınmayacak şeyler yapar. Roronoa Zoro bu adam Yonkou Komutanı katiliZoro'nun kan alabileceğini nerden biliyorsun da King'ten,Sanji'yi öne sürüyorsun ?
King kumda oynasın reyiz... Zoro, Kaido’ya doğru yola çıktı bile...King adını tersten okutur Zoro p.up alana kadar![]()