Ben hiç sanmıyorum King'in Zoro'ya falan yenileceğini ama bakalım. Gerçi Zoro ortada yok. ?Sanji Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.
Ben hiç sanmıyorum King'in Zoro'ya falan yenileceğini ama bakalım. Gerçi Zoro ortada yok. ?Sanji Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.
Bir iki kere kan alsa yeter %80'i gitmiş deriz King'in kim bilecek ama değil mi?Yalnız cidden bu kendi topuğuna sıkmak oldu. @Millennium Wizard
Ben onu zaten birine selam vermek için söyledim hatta birilerine.Yalnız cidden bu kendi topuğuna sıkmak oldu. @Millennium Wizard
King adını tersten okutur Zoro p.up alana kadarŞamarlayamaz... O yüzden o ihtimali hiç düşünmüyorum...
Yanlış değil, bir kaç bölüme bu gülüşler anlam kazanacak.Yanlış ifade kullanmışsın gibi geldi bana.
Hahaha. Alevleri açık tutuyor, enerjisi de gidiyordur.Bir iki kere kan alsa yeter %80'i gitmiş deriz King'in kim bilecek ama değil mi?
Kappa’dan blok yiyen adama Zoro ağza alınmayacak şeyler yapar. Roronoa Zoro bu adam Yonkou Komutanı katili Sanji de abisinden feyz alıp kan alıversin.Zoro'nun kan alabileceğini nerden biliyorsun da King'ten,Sanji'yi öne sürüyorsun ?
King kumda oynasın reyiz... Zoro, Kaido’ya doğru yola çıktı bile...King adını tersten okutur Zoro p.up alana kadar