Oha, bu bir yerden tanıdık geldi ama nereden? Çıkaramadım. Tuhaf.Sanki Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.
Şamarlayamaz... O yüzden o ihtimali hiç düşünmüyorum...King Zoro'yu da şamarlarsa ne olacak sonrasında reis Hani yapabileceğini ikimiz de biliyoruzdur muhtemelen.
Çok tanıdık değil mi? Birilerinin sözlerine çok benziyor.Oha, bu bir yerden tanıdık geldi ama nereden? Çıkaramadım. Tuhaf.
Yalnız cidden bu kendi topuğuna sıkmak oldu. @Millennium WizardSanji Zoro'nun rakibine ağır hasar verecek Zoro da indirecek. Sonra Zoro yendi diyecekler.
Geçici zaten
Luffy arc bossu ile savaşmaya başlamadan biraz zor zaten 1v1 lerin belirlenmesimoruk patlama olaylarına hiç girme bence sen.
Keşke şu ellerini de kullansa reis. Sağlam kılıç ustası olurdu vallaYürü be aslan parçası !
Bunun için neden umutlanayım? Hani olsa ne olur olmasa ne olur?King in sanjiyi sezip ardından tekmeyle indirmesini
Hatırlatırdım ama malum tartışmayı başlatmak istemiyorum.Oha, bu bir yerden tanıdık geldi ama nereden? Çıkaramadım. Tuhaf.