Aha valla @Smoker o. Net açıklama.
Aha valla @Smoker o. Net açıklama.
ben de yaptım olmuş mu :d
Bir tane de stonks, not STONKS lu yapmak lazım.
Hayalleri atmışsın. Gerçekleri de atsan güzel olurdu.Reyiz şimdi dalsa içeri herkesi kesecek arc bitecek o yüzden biraz rötar yapıyor. Ama bak sen bana güven bu arcın sonunda gülen taraf biz olacağız...
İki kamyon arasında kırılan bir parça gibi bir şey var. Oraya da Dns veya T.S.O.M yazsan efsane olurmuş.ben de yaptım olmuş mu :d
Aslında benim hakkaten Sanjinin Shuusuiyi alabileceğini düşünüyorum, şimdi King kılıcı alırmış Sanjiye üstünlük taslarmış sonra bi tekme Ryumanın mezara. Sanji Ryumanın kılı alır ve yeni uyanan gözlem hakisiyle konuşur kılıçla, Ryumanın kılıç yanmaya başlar felan. Zoroda ah bi gecelik zevk için verdim güzelim kılıcı der iç çeker.Böyle giderse Ryuma'nın mezarını da önce Sanji bulacak.
Yok ben yeni birşey var sandım yeni bilgi mi geldi vs olduğu kesinleşmiş olsa gerek ondan coştular.Daha ne olsun be Millennium. Adam King'e dalıyor, Zoro ise antin kuntin işler peşinde. ?
Sadece burası değil yalnız her yer karışmış durumda. Reddit modları ban geliyor tehdidine başvurmak zorunda kaldı.Yok ben yeni birşey var sandım yeni bilgi mi geldi vs olduğu kesinleşmiş olsa gerek ondan coştular.