O zaman çok bekledin olmalıydı bölümün ismiyok yeşilin birşeyler yapmasını çok bekledim diye girebilir kinge.
O zaman çok bekledin olmalıydı bölümün ismiyok yeşilin birşeyler yapmasını çok bekledim diye girebilir kinge.
Hiç bir şey demem ve sessizce seriyi bırakırım sjsjjssnReis bir soru sorucam ama delikanlı gibi cevap ver. Arc sonu Sanji King’i indirse, Zoro da Queen’i indirse Queen>King der misin
Her şey 1000. bölüm içinAra olmaması lazımdı :S Boşuna mı takvim yayınlamışlar. 989'dan sonra da Oda arası var Bir ayda bir bölüm verecekler yakında
Sanjiye bir BDSM eksikti zaten.La olayın farkında değil misiniz?
Oda önce Sanji'yi Okama adasına gönderdi. Şimdi de bir sapığın eline veriyor : (
diyorum ki sanji'nin çok bekledim diye bir lafı var.onun lafını bölüm ismi yapmışlardır diyorum belki.O zaman çok bekledin olmalıydı bölümün ismi
Peki mesela Sanji+Zoro King ile dövüştü. Zoro küçük hasarlar verdiği pek çok saldırı yaptı ama asıl bitirici-son-ağır darbeyi Sanji vurdu ve dövüş bitti. Sessiz mi kalırsın yoksa önemli olanın bitirici darbeden önceki darbeler olduğunu mu iddia edersin.Hiç bir şey demem ve sessizce seriyi bırakırım sjsjjssn
Doffy sama’nın kalbini öyle her önüne gelen alamaz lanetli D. diye alırım sandı.Im-sama falan anca alır.Her meyvenin uyanışı var.
Odanın içinde bütün hakimiyet onun ama kalbini alamadık. Bunu avantaja çevirecek bir uyanış olsa oh oh
Jump yetkilisini telefonuna Sanji diye kaydetmişOda'nın bir günü...
Sabah kalktım, dişlerimi fırçaladım. O sırada hanım sofrayı hazırlamış. Oturdum pirinç lapası ve türlü kahvaltılıklar. Üstünde Roronao Zoro olan chopsticklerimle lapayı bir güzel yedim. Giyindim hazırlandım. Şoförüme de bugün tur atasım var canım müzik dinlemek istiyor dedim. O sırada Jump'dan üst düzey birisi beni aradı "Oda bu haftada mı çıkarmayacaksın?.. Evet kardeşim benden başkasını mı bulacaksın One Piece çizmeleri için? Beğenmiyorsan git Hiro Mashima'ya çizdir hadi şimdi ikile dedim.
Aslında benim dedikleri mi demişsin Alpa'cığım. Bende zaten en net gelişimin Kata dövüşünde olduğunu yazmışım. Ve aynj şekilde Zoro içinde dövüş içinde gelişim gösterebilir demişim...DTek aldı ya da almadı olayı tartışmalı ona bir swy demiyecem Luffy'nin tek olmadığı gibi rakip de tek savasmadı sonuçta ama velev ki tek savasmamış olsa bile bu gelişim göstermedi anlamına gelmiyor. Hele Katakuri savaşında yaşadığı gelişimi zaten aşama aşama göstermiş iken Mangaka Luffy bu savaşlarda gelişmedi demek hele de bu savaşlar yapılırken Rayleigh'nin halinin gelişmesi üzerine ölümcül savaşlarda haki gerçek gelişmeyi kateder sözleriyle gelişimi vurgulanmadı demek Manga'yı okudum ama anlamadım anlamına gelir.
Zoro'nun şeytani ruhu felan bunlar ayrı şeyler. Zoro'nun şeytani ruhu varsa Luffy'nin de D. İradesinden tut her şeyi duyma ve farklı şeylere kadar bir sürü güçlenme potansiyeli var. Onların hiçbirini görmedik bu vslerde. Ayrıca bunlar gelişim üzerine etken olabilir ama bunların vs de ortaya çıkması lazım. Zoro idman sonucu çeliği aşmıyor savaşta ölümün kıyısına geldiği için aşıyor.