Zorocu arkadaşlardan şöyle bir teori bekliyorum; Who's who'un aslında özel bir gücü var bunu Kaido'ya göstermedi gösterseydi onu kesinlikle yıkımcı yapardı Who's who bu gücü King üzerinde deneyecek ve onu yenecekti.
Katılıyorum, haşmeti yeter.Jack sadece tasarlanmış en iyi komutan değil. Tasarlanmış en iyi 10 karakter arasına girer. Kiado'dan heybetli duruyor. Bm bunu kendisine koca yapar.
Geçen sefer Law birilerinin elinden almıştı.Beni dövdüler Law abi demişti de gelmişti.Yine Law kurtarır.Yetiş ya Law ! Yap bir shambles da delinmesin bu babayiğit.Delinmekten falan bahsetmiş. Sanji karizmayı çizdirmesin yeter. Doffy'de de gidiyordu karizma Law imdadına geldi. King'te de Marco'yu bekliyoruz.
Sanji karizmayı cizdirmez merak etmeyin. Bunu Luffy tarafından kurtarılan biri soylemesin bari.?Delinmekten falan bahsetmiş. Sanji karizmayı çizdirmesin yeter. Doffy'de de gidiyordu karizma Law imdadına geldi. King'te de Marco'yu bekliyoruz.
Poşet mi ki delinsin?Delinmekten falan bahsetmiş. Sanji karizmayı çizdirmesin yeter. Doffy'de de gidiyordu karizma Law imdadına geldi. King'te de Marco'yu bekliyoruz.
Sen katılmasan olmazdı şimdi.Katılıyorum, haşmeti yeter.
Göreceğiz. Daha kötüsü de olabilir. Benimkinin ağzından böyle laflar en azından hiç çıkmadı.Poşet mi ki delinsin?
Hahaha. Olur mu olur.Geçen sefer Law birilerinin elinden almıştı.Beni dövdüler Law abi demişti de gelmişti.Yine Law kurtarır.Yetiş ya Law ! Yap bir shambles da delinmesin bu babayiğit.