Doğru dedin, bir an boş bulunup Lütfü'yü de saydım.3. derken?
Franky 1 , Sanji 2 değil miydi?
Doğru dedin, bir an boş bulunup Lütfü'yü de saydım.3. derken?
Franky 1 , Sanji 2 değil miydi?
He sen Doffy > King diyorsun.King'i cidden yenerse hakkını veririm.Ama bir suitle olmaz o iş.Suit sadece uyanışa karşı tek yememesini sağlardı herhalde o kadar.
Zaten ben adım gibi eminim, Bu Oda, Sanji’ye görünmezliği güçlensin diye değilde, sağda solda istediği karakteri esir düşürüp, kolayca kurtarmak için verdi... jsjsjsjSanji Momonosuke'yi kurtarma ve King ile vs atma olayında tamamen uçmasının ekmeğini yiyor şu anda.Görünmezliğin faydası birde artı olarak.Kolay ulaşabiliyor.Tıpkı savaşta Marco'nun Ace'i kurtarmaya gitmesi gibi.
O yüzden Zoro niye öğrencisini kurtarmıyor umursamıyor falan diye düşünmeyin.Gidebilse gidecek herhalde değil mi Zoro bu.Tanımadığı adamlara bile yardım eden biri.
Luffy’e bak sinirlenmiş. Sanki içinden “Hay Başlayacağım KK’liğine de, One Piece’ine de! Nerden bulaştık bu işe ya!” Der gibi duruyor...
Hayır buradan Sanji arc bosslarının önüne konmaz diyorum.Arc bossu iplemedi bile Sanji'yi.Bir kıyafet giydi komutana yürüdü diye hemen öne geçecek sözde.He sen Doffy > King diyorsun.
ceviri hata hataymış pardon.O zaman yonko tanklayan diğer hasır şapkalara da Jack'i alır filan diyelim.
Zoro-Sanji meselesinden bağımsız amirale tehlikeli dedirten adam kısmına takıldım.
942. Sayı da ama onda fazla vakti yoktu. O yüzden çok da suçlayamam.Hatırlamıyorum nerede ?
Bence o panel de hatalı. xdceviri hata hataymış pardon.
operation failed. ?
Tamam ağlama artık. Zoro da komutan görecek.
Delinmekten falan bahsetmiş. Sanji karizmayı çizdirmesin yeter. Doffy'de de gidiyordu karizma Law imdadına geldi. King'te de Marco'yu bekliyoruz.Hayır buradan Sanji arc bosslarının önüne konmaz diyorum.Arc bossu iplemedi bile Sanji'yi.Bir kıyafet giydi komutana yürüdü diye hemen öne geçecek sözde.
Yaptığım espriyi biri anlamış ahhaahHangi baş hangi delik acaba