Eğer böyle vurursan, karnımda delik açılır ölürüm falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ne deliği.
Luffy, Sanji'ye bir şey diyor. Tehlikeli dediğini anladım bi gerisini bilmiyorum.
Eğer böyle vurursan, karnımda delik açılır ölürüm falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ne deliği.
Luffy, Sanji'ye bir şey diyor. Tehlikeli dediğini anladım bi gerisini bilmiyorum.
Hangi baş hangi delik acabaBu sanji ömrü boyunca başını sokacak bir delik aradı. Şimdi delinmekten korkuyor. Delikle alıp veremediği ne acaba.
Zoro gelip kurtarır ????Değil.
Bu bildiğin Vergo sahnesinin farklı versiyonu olmuş.Eğer böyle vurursan, karnımda delik açılır ölürüm falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Sanji fanları bizle eğlendiler Reis, neredeydin senYav kardesim 300 sayfa konusacak ne spoiler gelmis sanki be . Yetisemiyorum
Sanji işin içinde olunca böyle repliklerin ard arda gelmesi normal oluyor aslında...Bu bildiğin Vergo sahnesinin farklı versiyonu olmuş.
Onda da repliği hatırlamıyorum ama şunu yapmasam bacağım gitmişti mi ne bir şeyler dediydi.
Sanji fanlarını durduramıyoruz.Yav kardesim 300 sayfa konusacak ne spoiler gelmis sanki be . Yetisemiyorum