Hahahahaha Bu iyiydi traom çok iyiydiGagasıyla Sanji'nin çüküne de hasar vermiş olabilir. @Mr.Bushido Hadımlık mı geliyor yoksa.
Hahahahaha Bu iyiydi traom çok iyiydiGagasıyla Sanji'nin çüküne de hasar vermiş olabilir. @Mr.Bushido Hadımlık mı geliyor yoksa.
Benim geliştirmem lazım çok övme. ?Ben Franky is Mad Lad, Zoro's Mom is Gay falan yazıyorum. Aramızda tek ingilizce bilen Silver sanırım. :s
Reisi son ana kadar terk etmeyiz ama yolu şaşanın yolundan da gitmeyiz, bknz: Sanji, LuffyReis başka yerde dövüşüyordu. Haberi olsa giderdi. Terk etmemek gerek.
Zoro a.k.a Crazy Turks... Luffy is running man... Sanji is Batsız bedevi... jajsjjsajBen Franky is Mad Lad, Zoro's Mom is Gay falan yazıyorum. Aramızda tek ingilizce bilen Silver sanırım. :s
Batsız bedevi derken Bat-Man'e gönderme mi yaptın reis skjdksjdZoro a.k.a Crazy Turks... Luffy is running man... Sanji is Batsız bedevi... jajsjjsaj
Vergo'nun bir vuruşuna ayağı çatlayan şu gagadan da bir şeyler almış olması lazım.Hahahahaha Bu iyiydi traom çok iyiydi
Yapmadım ama keşke yapaymışım güzel olurmuş sjajajaBatsız bedevi derken Bat-Man'e gönderme mi yaptın reis skjdksjd
Suit varVergo'nun bir vuruşuna ayağı çatlayan şu gagadan da bir şeyler almış olması lazım.