Bari Luffy, Marco falan gibi birileri durdursaydı daha inandırıcı olurdu.Mecbur oda o sahneleri çizmese tayfa kurtulamaz.
Bari Luffy, Marco falan gibi birileri durdursaydı daha inandırıcı olurdu.Mecbur oda o sahneleri çizmese tayfa kurtulamaz.
Luffy ve Zoro son dediğimi çocuk oyuncağıymış gibi yapar.
Siz niye Luffy'e yamanmaya başladınız ya. Doğru yolu bulacaksınız yavaş yavaş.Luffy ve Zoro>All...
Ben mi? Luffy > WB diyen adamım ben bi çok yerde. Beni karıştırma.Siz niye Luffy'e yamanmaya başladınız ya. Doğru yolu bulacaksınız yavaş yavaş.
Yamanmak derken reyiz? Zoro’cular, Luffy’i sevemez mi? Şahsen ben bu ikiliyi çok seviyorum...Siz niye Luffy'e yamanmaya başladınız ya. Doğru yolu bulacaksınız yavaş yavaş.
Ben hep gömerken denk geldim demek ki kusura bakmayın.Yamanmak derken reyiz? Zoro’cular, Luffy’i sevemez mi? Şahsen ben bu ikiliyi çok seviyorum...
Beni genelleme ben Luffy sevmiyorum diğer Zoro'cular seviyor.Siz niye Luffy'e yamanmaya başladınız ya. Doğru yolu bulacaksınız yavaş yavaş.
Beni genelleme ben Luffy sevmiyorum diğer Zoro'cular seviyor.
Biz Ace severiz
Est. reyiz. Luffy’i gömüyorum doğru ama seviyorum da. Bir baba gibi; hem severim hem döverim... sjsjsjsjBen hep gömerken denk geldim demek ki kusura bakmayın.
Rakibin Seviyesi ne olursa olsun bu hareketi yiyene acıyorum,ya sakat kalır yada ölürKontrolsüz güç, güç değildir - Big Mom