Üye silindi 1004
King insaflı adamsa bence değil muhtemelen Sanji'yi kılıcının üstüne oturtup çiçeği kesecek.Taylandlıya mesaj attım , bana böyle bir fotoğraf gönderdi.
King insaflı adamsa bence değil muhtemelen Sanji'yi kılıcının üstüne oturtup çiçeği kesecek.Taylandlıya mesaj attım , bana böyle bir fotoğraf gönderdi.
Yanlış anlaşılma iyice arttı sfhgsdfdsTaylandlıya mesaj attım , bana böyle bir fotoğraf gönderdi.
Ben Barney'i oldum olası Sanji'ye benzetiyorum.Bence yapımcılar izlemiş One Piece'iYanlış anlaşılma iyice arttı sfhgsdfds
Zoro da ted.Eziğin looserın teki.Ben Barney'i oldum olası Sanji'ye benzetiyorum.Bence yapımcılar izlemiş One Piece'i
Sanji zaten suitsiz İchiji ayarındaydı judge ile sağlam kapışıyordu.Dördüncü komutan ediyordu sanji o haliyle.O yüzden doğru bir kıyas değil.King yener ama çok aşağılayarak değil.Sanji sutili kardeşini eforsuz yenmişti.
King Shinobu’yu elinin tersiyle attı ama Sanji gelince Zoan’a dönüşüp saldırı yapma gereği duydu
Sanji’nin bu diz çöktüren gücüne alış Miyata!
Sanji dördüncü komutan ediyor Zoro zaten temizinden ikinci komutan ediyordur.
Sanji zaten suitsiz İchiji ayarındaydı judge ile sağlam kapışıyordu.Dördüncü komutan ediyordu sanji o haliyle.O yüzden doğru bir kıyas değil.King yener ama çok aşağılayarak değil.
Dördüncü komutan kim?Sanji dördüncü komutan ediyor Zoro zaten temizinden ikinci komutan ediyordur.
Hacı dördüncü komutan dediğin seviye Kata'nın elinden tek yiyecek,Perospero ile dövüşecek seviye.Suit Sanji tüm 4.komutanları döver.İyi b.hakiyle Jack'i de yarar hatta.Sanji dördüncü komutan ediyor Zoro zaten temizinden ikinci komutan ediyordur.
Sanji dördüncü komutan ediyormuş...Dördüncü komutan kim?
Hiçbiri tehditsiz ve hilesiz Sanji’nin karşısına çıkamadı.
Sanji zaten suitsiz İchiji ayarındaydı judge ile sağlam kapışıyordu.Dördüncü komutan ediyordu sanji o haliyle.O yüzden doğru bir kıyas değil.King yener ama çok aşağılayarak değil.