Üye silindi 1004
Ne yapacak ölmüş babasının hayaletine mi koşacak??? King için dert değil gerçi babasıyla arasındaki hasreti bitirir bedeseme reis.Marco reis olay yerine yakın sıkıntı değil
Ne yapacak ölmüş babasının hayaletine mi koşacak??? King için dert değil gerçi babasıyla arasındaki hasreti bitirir bedeseme reis.Marco reis olay yerine yakın sıkıntı değil
O suit olmasa şu an Sanji, Ace gibi olmuştu belki de. Alış artık şu suite.King ilk defa sahne aldı bir dövüşte. Gemi düşürmesini saymıyorum.
O yüzden tehlikesini hissettirecektir. Bunun haricinde de fark atarak Sanji'den güçlü zaten.
Bir ismin araya girmesi gerekecek. Kid olur Luffy olur. Luffy'nin hakisi için iyi bir pratik olabilir.
Umarım suit parçalanmıştır saldırıyla. Nefret ediyorum.
Franky neden hariç?Biz kompleksiz insanlarız kardeşim. Franky avatarı hariç her avatarı yapabilirim.
Marco'nun yanında esamesi okunmayacak İzo King'e ayar verdi.Gerçeği ile sahtesi arasında her zaman uçurum vardır.Burada da durum aynıNe yapacak ölmüş babasının hayaletine mi koşacak??? King için dert değil gerçi babasıyla arasındaki hasreti bitirir bedeseme reis.
King'i devralsın. Sanji'ye Zoro eşlik etmeyecekse zevk almam. Bari iki uçan zoan izleyek.Marco reis olay yerine yakın sıkıntı değil
Sevmiyorum cyborgu. :/Franky neden hariç?
Marco gitsin yatalak amca tedavi etsin. Gerçi onları da iyileştiremiyor enerjisi bitiyormuş garibin. King, babacım dedirte dedirte döver onu.Marco'nun yanında esamesi okunmayacak İzo King'e ayar verdi.Gerçeği ile sahtesi arasında her zaman uçurum vardır.Burada da durum aynı