Karizma, güç, erkeklik her şey var adamdaKata ve Marco'nun eksik olan erkekliği King'de tam gibi.
Karizma, güç, erkeklik her şey var adamdaKata ve Marco'nun eksik olan erkekliği King'de tam gibi.
Üstüne gerçek bir bedeseme erkeği...Karizma, güç, erkeklik her şey var adamda
İki eliyle bir kılıcı tutamayan King mi alfaasdfkaskjdfMarco: Babacım baba baba iyi misin babam canım babam hüüüü
Kata: Luffy kalkar mısın hayatım? Annemi döveceksin daha lütfen...
King: Seni ortadan ikiye ayıracağım küçük şıllık.
Alfalık farkı....
Biz kompleksiz insanlarız kardeşim. Franky avatarı hariç her avatarı yapabilirim.Bugünleri de mi görecektik... Roronoa Zoro nickinin yanında sanji avatarı var... Ben harakiri yapmaya gidiyorum sjsjjsjjs
Daha öncede böyle hissetmiştim. Dünya sağır edercesine sessizleşiyor. Kulaklarımda yankılanan, kalbimde ki Zoro sevgisini duyabiliyorum... Bu gerçekten... Zoro sevgisinin zirvesi olmalı...
Çok iyi niyetlisin kenks hsjsjs...
Michael Carleone Kata'yı görse ne yapardı herkes biliyor benceİki eliyle bir kılıcı tutamayan King mi alfaasdfkaskjdf
Kata ailesine önem veren biri. Vito Carleone Kata'yı görse gözleri dolardı...
Sanji'nin alfalığına maruz kalan King mi bu Kata Vito ise King anca Joe olur.Marco: Babacım baba baba iyi misin babam canım babam hüüüü
Kata: Luffy kalkar mısın hayatım? Annemi döveceksin daha lütfen...
King: Seni ortadan ikiye ayıracağım küçük şıllık.
Alfalık farkı....
Franky’ye ne garezin var?Biz kompleksiz insanlarız kardeşim. Franky avatarı hariç her avatarı yapabilirim.
Maykıl anca laf. Vito'nun gençliğinde giydiği paltosu etmez pis herif.Michael Carleone Kata'yı görse ne yapardı herkes biliyor bence