King'de ırkından ötürü hex bir yetenek çıkmazsa Sanji bu kekoyu tutar. Bu bölüm inancım arttı. Ufak bir p-up'a ihtiyacı var.
Sanji tek elinden kurtulamıyor...King'de ırkından ötürü hex bir yetenek çıkmazsa Sanji bu kekoyu tutar. Bu bölüm inancım arttı. Ufak bir p-up'a ihtiyacı var.
Sanji P-up'un kralını aldı baksana king'e tekme attıktan sonra bacağı hala sağlam. King karşısında dayak yemeden durabilecek 4 kişi var 2 si yonkou 2 si sağ kol (Luffy-Marco) diğerleri yedikleri dayağı unutur eşşeğin sudan gelmesini beklerler.King'de ırkından ötürü hex bir yetenek çıkmazsa Sanji bu kekoyu tutar. Bu bölüm inancım arttı. Ufak bir p-up'a ihtiyacı var.
Sanji bir arc boyunca sadece pasta yaptı bir şey demedik. Zoro da bir arc boyunca yatsın dert değil.
Ben inandım teşekkürler@Yubashiri-sama ile ağlayıp duruyoruz gözümüzde yaş kalmadı, Bu yaşta Allah seni inandırsın günde 5 kere damla koyuyoruz kuruluğu az gitsin ıslansınlar diye, en çok da Yuba ağlıyor, göz damlasına para yetiştiremez olduk
Yok be, baya fark var. Ki Sanji dövüşmeyi bile göze almıyor. Yardım şart. King'in uçurduğu yerden birisi çıkar belki.King'de ırkından ötürü hex bir yetenek çıkmazsa Sanji bu kekoyu tutar. Bu bölüm inancım arttı. Ufak bir p-up'a ihtiyacı var.
Kaygandır o, sıvışmanın bir yolunu bulurKing, Sanji'yi ortadan ikiye yarıyormuş ben ona ağlıyorum.
Kafayı kanla, seçilmişlikle bozmuş bir caponun, Judge'un çocuğuna güzel şeyler yazar mı hiç? Garp'ın çoccuğu olsa böyle olmazdı.Kaygandır o, sıvışmanın bir yolunu bulur
edit: Negzel Momo'yu kurtarıp dövüşmek için kalıyordu bu nedir ya, Franky'e Yonkou ezdirmişsin bu Sanji senin babanı mı öldürdü Oda !!!
Böylesi daha iyi. Sanji yapması gerekeni yapmış, King'i de ezmemiş.Kaygandır o, sıvışmanın bir yolunu bulur
edit: Negzel Momo'yu kurtarıp dövüşmek için kalıyordu bu nedir ya, Franky'e Yonkou ezdirmişsin bu Sanji senin babanı mı öldürdü Oda !!!