Klavye başında göz yaşlarına hakim olamadığını biliyoruz bırak bu ayaklarıİsterse Zoro bu arc bütün gün oturup yeşil çay içsin biz yine ondan razıyız.
Klavye başında göz yaşlarına hakim olamadığını biliyoruz bırak bu ayaklarıİsterse Zoro bu arc bütün gün oturup yeşil çay içsin biz yine ondan razıyız.
Sanji bir arc boyunca sadece pasta yaptı bir şey demedik. Zoro da bir arc boyunca yatsın dert değil.Klavye başında göz yaşlarına hakim olamadığını biliyoruz bırak bu ayakları
@Yubashiri-sama ile ağlayıp duruyoruz gözümüzde yaş kalmadı, Bu yaşta Allah seni inandırsın günde 5 kere damla koyuyoruz kuruluğu az gitsin ıslansınlar diye, en çok da Yuba ağlıyor, göz damlasına para yetiştiremez oldukKlavye başında göz yaşlarına hakim olamadığını biliyoruz bırak bu ayakları
Şaka maka jinbei yok ortada. Bir de en yakındaki oydu. Kral, sanji gibi çıkıp queen'i indirecek herhalde.Sulong formu işe yaramamış galiba...
Yonkoyu paspas yapmışlar la
Onun için fazla saf birisi. Umarım dans etmiyordur. Gerçi görmesi hoş olabilirdi.Acaba Yamato ben Oden'im diye karıya kıza yürüyor mu? Tayfaya bi Sanji daha katılır gelirse, hem de genel yürüyücü
King, Sanji'yi ortadan ikiye yarıyormuş ben ona ağlıyorum.@Yubashiri-sama ile ağlayıp duruyoruz gözümüzde yaş kalmadı, Bu yaşta Allah seni inandırsın günde 5 kere damla koyuyoruz kuruluğu az gitsin ıslansınlar diye, en çok da Yuba ağlıyor, göz damlasına para yetiştiremez olduk
Babacık baya öldürmeye çalışmış dövüş falan uğramamış Sanji'nin aklı çıkmış.Choke me daddy, Stab me daddy diye yalvarmış bildiğin.