Tatlılar tabi.Bunlarda çok tatlı değil mi baksana. Zoro'nun kaslı kollarına atıyor kendisini.
Tatlılar tabi.Bunlarda çok tatlı değil mi baksana. Zoro'nun kaslı kollarına atıyor kendisini.
Bi ortama iki sapık fazla. Momo yu babasının yanına alalımSanji King'i yensin ama Momo ölsün.
King Sanji'yi haşat etsin ama Momo kurtulsun.
Hangisini seçerdiniz bir taşla iki kuşmu yoksa vicdanınızın sesimi gençler?
Öldürmeyen acı güçlendirir. Sağlam bi vs görürsek enies lobby'den beri ilk ciddi kapışması olucak.Canı yanan Sanji mi yoksa King mi? Japonca'dan düzgünce çevirsin birisi de bakalım.
O alttaki momo'ya yapmak isterdim. ?
Çok güzellerBunlarda çok tatlı değil mi baksana. Zoro'nun kaslı kollarına atıyor kendisini.
Vazgeç bu zoro sevdasından.Madem öyle bugünün şerefine dünyanın en iyi Sanji avatarını buraya bırakıyorum... bu da son jestim olsun...
Asla! Biz bu yola kefenimiz ve kılıcımız ve bandanamız ve küpemiz ile çıktık...Vazgeç bu zoro sevdasından.
Oda zoroyu ezik göstermiyor, fanları onu luffyle eşit gördüğü için beklentileriyle gerçekleşen uyuşmuyor. Kıçı kıytırık bir kılıç ustası işte alt tarafı. Hikaye ve plot armordan amiral seviyesi olur seri sonuWano nun başından beri Oda inatla Zoro yu çok ezik gösteriyor.Sanji yi ise tam tersine el üstünde tutuyor.Genelevdeki facia hariç : ) En merak ettiğim sayılar arasına şimdiden girdi.Kesin bu Oda gene 1 kare gösterip kestirip atacak ama.