Taçlansın ama sonra ölsün.Olum o kadar vicdansız olma lan Momo boşuna ölmemeli ölümü Sanji'nin King'i yenmesi gibi bir olayla taçlandırılmalı.
Taçlansın ama sonra ölsün.Olum o kadar vicdansız olma lan Momo boşuna ölmemeli ölümü Sanji'nin King'i yenmesi gibi bir olayla taçlandırılmalı.
Bunlarda çok tatlı değil mi baksana. Zoro'nun kaslı kollarına atıyor kendisini.Halbuki çok yakışıyorlar.
Taçlanmadan da ölebilir.Taçlansın ama sonra ölsün.
Momo ölüyorsa yanına Shinobu bedava. Sanji izin verse de King şunlara sağlam bir geçirse ya.Sanji'ye ne olacaksa olsun ama lütfen momo ölsün.
Daha öncede yazdım tekrar yazıyorum.King eğer bize böyle bir iyilik yaparsa 1 ay King fanlığı yaparım.Momo ölüyorsa yanına Shinobu bedava. Sanji izin verse de King şunlara sağlam bir geçirse ya.
Bende yaparım. Hem fanlık yapar hemde profilimi 1 ay King yaparım.Daha öncede yazdım tekrar yazıyorum.King eğer bize böyle bir iyilik yaparsa 1 ay King fanlığı yaparım.
King isminin hakkını versin de yapsın bir krallık.Bende yaparım. Hem fanlık yapar hemde profilimi 1 ay King yaparım.