Tayfanın göz zevkini doyuruyor.Sırf okuma yazma biliyor diye Robini tayfaya aldık lan başka bir faydası yok he
Tayfanın göz zevkini doyuruyor.Sırf okuma yazma biliyor diye Robini tayfaya aldık lan başka bir faydası yok he
Bu adam düğünde Kata'nın saldırısını dodgelamadı mı ? Bence bu Arc olmasa bile yakın bir gelecekte böyle bir şey olur.Böyle bir şey olsun, sitenin adını SanjiFan diye değiştirmezsem, adam değilim.
iddialar yükselmeye basladı. Hadi be sanji yap bi guzellik biizm de yüzümüz gülsünBöyle bir şey olsun, sitenin adını SanjiFan diye değiştirmezsem, adam değilim.
Farklı olsunlar diye iki tane olmasın zaten. Bu sefer Luffy'de olduğu gibi neden burada geleceği göremedi diyeceğiz. Hiç gerek yok.KK tayfası adamlar farkları olsun bir zahmet Gidip Fuji'nin tarzında k.haki verirse memnun kalmam ben şahsen Sanji'ye.
Bu ark için diyorum, seri sonu için değil.Bu adam düğünde Kata'nın saldırısını dodgelamadı mı ? Bence bu Arc olmasa bile yakın bir gelecekte böyle bir şey olur.
Dün onaylanan spoilerlar üzerine daha detaylı metinler geldi fakat redon "Bizim onayladığımız bilgiler üstünden kurgulamışlar" diyerek fake olduğunu söylemiş.Son 40 sayfayı ve verilen spoilerı biri özet geçebilir mi lütfen?
Spoiler gelmiş ama sonra hepsi yalanlanmış mı?
Farketmez şimdiden sanjifan hayırlı olsun.Bu ark için diyorum, seri sonu için değil.
Yakışmaz diğerleriFarklı olsunlar diye iki tane olmasın zaten. Bu sefer Luffy'de olduğu gibi neden burada geleceği göremedi diyeceğiz. Hiç gerek yok.
Bunu Redon demiyor bu arada. Darker denilen sözde DELİKANLI diyor.Dün onaylanan spoilerlar üzerine daha detaylı metinler geldi fakat redon "Bizim onayladığımız bilgiler üstünden kurgulamışlar" diyerek fake olduğunu söylemiş.
Teşekkürler.Dün onaylanan spoilerlar üzerine daha detaylı metinler geldi fakat redon "Bizim onayladığımız bilgiler üstünden kurgulamışlar" diyerek fake olduğunu söylemiş.