Yok ya.Sanji'nin yapıpta Zoro'nun yapamayacağı şeyler var ama Zoro'nun yapıpta Sanji'nin yapamayacağı şey yok. (Dövüş stilleri hariç)
Yok ya.Sanji'nin yapıpta Zoro'nun yapamayacağı şeyler var ama Zoro'nun yapıpta Sanji'nin yapamayacağı şey yok. (Dövüş stilleri hariç)
Sanji'nin tipi geleceği görme çıkar bence.K.hakinin çoğunda aura sezme var gibi duruyor.Fuji milletin duygularını hissediyordu,Luffy dediğin gibi iyi anlaşıyordu.Sanji'de Tashiginin ağladığını falan hissediyordu ta nerden.1v1 dövüşte en işe yarayanı bana göre geleceği görebilmek.O yüzden Sanji'nin aşırı hız+ geleceği görmeyi harmanlayacağını düşünüyorum bakalım@Miyata Ichirou
Yalnız Sanji, Kata'yı geçse bile geleceği görecek anlamına gelmiyor bu. Geleceği görmek için başka bir olay var sanki. Luffy'nin hayvanlarla iyi anlaşması gibi.
O sözü cidden ağladığını hissettiği için söylediğini sanmıyorum. Bide bir tayfaya iki tane geleceği gören adam fazla. Luffy'de bile doğru düzgün işleyemiyor bunu. Gerçi doğru düzgün hiç bir seride işlenemiyor bu geleceği görmek. Daha ççok içine etmesine gerek yok Oda'nın...Sanji'nin tipi geleceği görme çıkar bence.K.hakinin çoğunda aura sezme var gibi duruyor.Fuji milletin duygularını hissediyordu,Luffy dediğin gibi iyi anlaşıyordu.Sanji'de Tashiginin ağladığını falan hissediyordu ta nerden.
Oda zaten kendisi sanji gözlem de, zoro silahlanma da iyi diyorSanji'nin tipi geleceği görme çıkar bence.K.hakinin çoğunda aura sezme var gibi duruyor.Fuji milletin duygularını hissediyordu,Luffy dediğin gibi iyi anlaşıyordu.Sanji'de Tashiginin ağladığını falan hissediyordu ta nerden.1v1 dövüşte en işe yarayanı bana göre geleceği görebilmek.O yüzden Sanji'nin aşırı hız+ geleceği görmeyi harmanlayacağını düşünüyorum bakalım
KK tayfası adamlar farkları olsun bir zahmet Gidip Fuji'nin tarzında k.haki verirse memnun kalmam ben şahsen Sanji'ye.O sözü cidden ağladığını hissettiği için söylediğini sanmıyorum. Bide bir tayfaya iki tane geleceği gören adam fazla. Luffy'de bile doğru düzgün işleyemiyor bunu. Gerçi doğru düzgün hiç bir seride işlenemiyor bu geleceği görmek. Daha ççok içine etmesine gerek yok Oda'nın...
Böyle bir şey olsun, sitenin adını SanjiFan diye değiştirmezsem, adam değilim.Sanji bu arc gözlem haki de kata seviyesine gelir bence. Boylelikle King de sanji nin tenceresinde yemek olur
@Historia ss al.Böyle bir şey olsun, sitenin adını SanjiFan diye değiştirmezsem, adam değilim.