Yıllardır bunu diyorum, ama takan yok.Sırf okuma yazma biliyor diye Robini tayfaya aldık lan başka bir faydası yok he
Yıllardır bunu diyorum, ama takan yok.Sırf okuma yazma biliyor diye Robini tayfaya aldık lan başka bir faydası yok he
King'e yağmurlu günde su vermez Kata yavRockefeller ailesinden bana spoiler geldi.
King’in yardım çığlıklarını duyan Katakuri hemen yardıma koşar ama Sanji durur mu onu da karşılar
Robinin planı var.Sırf okuma yazma biliyor diye Robini tayfaya aldık lan başka bir faydası yok he
Rockefeller ailesinden bana spoiler geldi.
King’in yardım çığlıklarını duyan Katakuri hemen yardıma koşar ama Sanji durur mu onu da karşılar
King’in yanına desteğe Kata gelse Pudding’in gelinliğini giydirirler.Rockefeller ailesinden bana spoiler geldi.
King'in tek giydiremeyeceğini sen de biliyorsun ne güzelKing’in yanına desteğe Kata gelse Pudding’in gelinliğini giydirirler.
Sanji gömüldüğünde yaparsan tutabilir bu espri şu an hiç bir faydası yok sdjfsdfYeni spoiler bir geliyormuş;
King, Sanji’yi hadım etti!!! Sjjsjssjs
Yapmasam olmazdı...
İyi bu da bir şey en azındanKing’in yanına desteğe Kata gelse Pudding’in gelinliğini giydirirler.