Çünkü o zaten ölü. YohohohohoBrook un kaybedecek bir hayatı bile yok
Çünkü o zaten ölü. YohohohohoBrook un kaybedecek bir hayatı bile yok
Şu an ortamı hazırlıyor. O yüzden biraz oyalansın diye Zoro’ya çöpleri veriyor.. mesela Kid de çöp kesiyor... fena dağıtacaklar ortalığı...Gifter kestiriyor?
Zoro,Kaido yazısından anlam çıkarmaya çalışıyordum :d@maymundlutfu yazamamışım mesajıda düzenleyemiyorum sjsjs dur buraya yazam...
Zoro, Kaido’ya tek girerse Luffy gelmeden kellesini alır...
Asıl sanji suitsiz gelerek King’in hayatını kurtardıSanji'nin boynundan tutup bırakması vsyi başlamadan bitirdi resmen avans vermiş şerefsiz
Hahaha Aslında ondan da anlam çıkabilirdi.. Zoro’ Kaido’yu....öpecek... jsjsjsjsjsjsZoro,Kaido yazısından anlam çıkarmaya çalışıyordum :d
SS'leri alın bu arkadaşın ileride çok ihtiyacımız olacakUlan bana bile Sanji övdüren hayat, size neler yapar bir düşünün... sjsjjsks
Hack meyveli olan komutan 4, 5 tanesini ele geçiriyordu Pasifistaların ve Kırlangıç zoanı olan bir komutan daha çıkıp Pasifistanın tekine tek atıyordu aynı spoilerdaHerhalde Marineford’dan beri böyle fake spoilera maruz kalmamıştım. Onda da favorim Pasifista’lar çıktığı zaman Wb’nin tayfasından biri Hack meyvesi kullanıcısı çıkıyordu robotları hackliyordu.
SS’lik bir şey yok Jac... Anlık hakkını vermek bu, anlık KO gibi düşün... geçici yani... jsjsjskSS'leri alın bu arkadaşın ileride çok ihtiyacımız olacak
Sanji Kata'yı görmüş adam King vız gelir.Asıl sanji suitsiz gelerek King’in hayatını kurtardı