Saldırıyı almış ama haar almamış diye anladım ben.King gelen saldırıyı bloklamış mı hasar mı almamış ?
Shinobu, Momo'yu kurtarsın diye de düşünmüştür. Sanji kaçsa King peşine düşmez. tutabildiği kadar tutması gerek, Shinobu'nun kurtarması için. Yalnız Kata olsa o boynu tuttuktan sonra bırakmazdı. Şansımıza King sayko.King gelen saldırıyı bloklamış mı hasar mı almamış ?
Sen kralsın.Sanji zaten her halikarda bu herif beni dövecek seviyede bari saniyesinde ölümün eşiğine geliyim de haki kasayım diye düşündü galiba.
Dof'un peleriniyle Sanji'yi durdurduğu yerde King'te hasar almazsa şaşırmamSaldırıyı almış ama haar almamış diye anladım ben.
Hala önceden yaptıkları ve tavırlarıyla sinirimi bozuyor o ayrı ama bununda hakkını veririm canım artık. Güzel hareket çünkü...@Historia Bushido bile Sanji övdü bu günleri görecek miydik ?
Yani bu güzel bir şey. Suitsiz falan şak diye karşısına dikilmiş. Hep yılışık gibi kadınları ağzına doluyordu. Ama bunu bu sefer Momo ve Shinobu için yapması hoştu bence...King gelen saldırıyı bloklamış mı hasar mı almamış ?
Sen kralsın.Sanji zaten her halikarda bu herif beni dövecek seviyede bari saniyesinde ölümün eşiğine geliyim de haki kasayım diye düşündü galiba.
Senin tipinde sanji'ye benziyordu zaten. ( cosplayler falan) Sanjici olursun artık.Hala önceden yaptıkları ve tavırlarıyla sinirimi bozuyor o ayrı ama bununda hakkını veririm canım artık. Güzel hareket çünkü...
Yani bu güzel bir şey. Suitsiz falan şak diye karşısına dikilmiş. Hep yılışık gibi kadınları ağzına doluyordu. Ama bunu bu sefer Momo ve Shinobu için yapması hoştu bence...
Manyak bu King.Daha sadistce dövmek için bırakmıştır.Bunun eline düşenin işi zorShinobu, Momo'yu kurtarsın diye de düşünmüştür. Sanji kaçsa King peşine düşmez. tutabildiği kadar tutması gerek, Shinobu'nun kurtarması için. Yalnız Kata olsa o boynu tuttuktan sonra bırakmazdı. Şansımıza King sayko.
Asla! Böyle bir şey cehennem buz tutsa bile olmaz reyiz... jajsjsjSenin tipinde sanji'ye benziyordu zaten. ( cosplayler falan) Sanjici olursun artık.