Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Sanji'nin King'e karşı bir şey yapabileceği zaten yok.Karşısına çıkması bile büyük iş.Karşı tarafın yonkolardan sonraki en güçlü adamının karşısına çıkma iradesi gösteriyor herif daha ne yapıcak yahu.Sanırsam King Kata-İchiji sahnesinin bir benzerini yapıp bırakıyor Sanji'yi sonra.Tam bdsmci şrfsiz.

Sanji, king'in gücünü gördükten sonra bunları söylüyormuş. Doğru mu? :ehe:
Hahaha :hhh:
Hayır bu suitsiz işi tamamen Oda’nın çakallığı, daha çok dayak yesin diye yaptı sanırım sjjsjs Ama uzun zaman sonra ciddi ciddi Sanji’ye bir konuda helal olsun diyorum, Momo ve diğerleri için King’in karşısına dikildi... :D
Zoro orochiyi alacaktı kingi alacaktı sıra kaidoda kaido olmazsa im de mi sıra?
Bunlar beklenti ama reyiz ve gayet normal beklentiler. Hiçbir şey alamıyorsa da köyüne dönsün artık... Ama alacak işte... :D

Sanji nasıl yürek yediyse suit siz dalmış king e.Zoro da elinde aldığı power up la çöpleri zar zor kesiyor.Zoro bu rezillikten sonra harakiri bile yapabilir.Zoro fanboylar çıldırmaya devam : )

Zoro fanboyların anlık tepkisi

King gelen saldırıyı bloklamış mı hasar mı almamış ?

Hahaha :hhh:
Hayır bu suitsiz işi tamamen Oda’nın çakallığı, daha çok dayak yesin diye yaptı sanırım sjjsjs Ama uzun zaman sonra ciddi ciddi Sanji’ye bir konuda helal olsun diyorum, Momo ve diğerleri için King’in karşısına dikildi... :D

Bunlar beklenti ama reyiz ve gayet normal beklentiler. Hiçbir şey alamıyorsa da köyüne dönsün artık... Ama alacak işte... :D
Sen kralsın.Sanji zaten her halikarda bu herif beni dövecek seviyede bari saniyesinde ölümün eşiğine geliyim de haki kasayım diye düşündü galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık