Üye silindi 1004
Koskoca Gol D. Roger bile ölümden Zoro fanlığı için dönmüş.King tam bir sadist çıktı harika bir karakter tam Zoromun ağzına layık Sanji git kumda oyna pls.
Koskoca Gol D. Roger bile ölümden Zoro fanlığı için dönmüş.King tam bir sadist çıktı harika bir karakter tam Zoromun ağzına layık Sanji git kumda oyna pls.
Sanji'nin fanı mı kaldı ya boşverSanji fanları yıkar ortalığı Oda yapmaz böyle bir şey. ?
Çok oynadı Sanji ile geçen arc nefret ettirdi seriden, Sanji'nin o arc bir tane adamla kapışma yapamaması bu seride gördüğüm en büyük rezillikti. King evet biraz büyük duruyor beklentinin üzerinde ama Sanji'nin en azından etkili bir mücadele göstermesi koltuklarımızı kabartması lazım.Ben öyle bir şey beklemiyorum ama ezdirmemesi lazım artık. Bu arcta da yüksek seviye dövüşlere girip güçlerini sergilemezlerse, Zoro ve Sanji karakter olarak çok ağır darbe yerler. Resmen önemsizleşiyor bu karakterler. Bu şekilde gitmez. Bir yerden sonra değişmesi lazım.
Luffy'yle kıyaslamaya da gerek yok. Luffy bu seviyeler ile ilk karşılaşan olduğu için daha ayrıntılı işlendi ve daha çok zorlanması normaldi bana kalırsa.
Gökyüzünde Sanji yerde Zoro bence birbirlerini tamamlayabilirler.Zoro’nun, Sanji’yi kurtarıp dövüşü devralması güzel olabilir ama beraber dövmesinler. Zoro tek yeter çünkü...
Kusura bakmayın ama aksi en başta Luffy'e sonra da King'e ayıptır. Güçlerini az çok sergilediler bu arada. İkisi de yeni power up aldı ama yeterli olmayacağı aşikar.Ben öyle bir şey beklemiyorum ama ezdirmemesi lazım artık. Bu arcta da yüksek seviye dövüşlere girip güçlerini sergilemezlerse, Zoro ve Sanji karakter olarak çok ağır darbe yerler. Resmen önemsizleşiyor bu karakterler. Bu şekilde gitmez. Bir yerden sonra değişmesi lazım.
Luffy'yle kıyaslamaya da gerek yok. Luffy bu seviyeler ile ilk karşılaşan olduğu için daha ayrıntılı işlendi ve daha çok zorlanması normaldi bana kalırsa.
Dün forumda değildin sanırımSanji'nin fanı mı kaldı ya boşver