Üye silindi 1004
Zoro alamasın tamam. Ama Sanji'nin dayak yememe ihtimali yok be reis...Senin gözünü Zoro lobisi boyamış.
Zoro alamasın tamam. Ama Sanji'nin dayak yememe ihtimali yok be reis...Senin gözünü Zoro lobisi boyamış.
Zoro ağzının yerini bulsun önce.King tam bir sadist çıktı harika bir karakter tam Zoromun ağzına layık Sanji git kumda oyna pls.
1 yer 2 atar sen kaygısız olZoro alamasın tamam. Ama Sanji'nin dayak yememe ihtimali yok be reis...
Zoro şuan ekmeğiyle oynuyor, olum neredesin lan evimiz yanıyor anasını satimKing tam bir sadist çıktı harika bir karakter tam Zoromun ağzına layık Sanji git kumda oyna pls.
O kadar olacak.Katakuri az mı şamar oğlanına çevirdi Luffy'yi.Zoro alamasın tamam. Ama Sanji'nin dayak yememe ihtimali yok be reis...
Zoro’nun, Sanji’yi kurtarıp dövüşü devralması güzel olabilir ama beraber dövmesinler. Zoro tek yeter çünkü...Sanji ve Zoro beraber dövüşsün istiyorum birbirlerine küfür ede ede. Zoro'nun enerjisini koruması lazım 9 çöp yapıyorsa Kaido'dan bi lokma alması lazım reisin. Tüm pili King'e harcamasın.
Sanji fanları yıkar ortalığı Oda yapmaz böyle bir şey. ?Zoro vs King'e bağlanacak durum.
Ben öyle bir şey beklemiyorum ama ezdirmemesi lazım artık. Bu arcta da yüksek seviye dövüşlere girip güçlerini sergilemezlerse, Zoro ve Sanji karakter olarak çok ağır darbe yerler. Resmen önemsizleşiyor bu karakterler. Bu şekilde gitmez. Bir yerden sonra değişmesi lazım.O kadar kolay olmaz Sanji ve Zoro'nun bu adamlara karşı duruşu. Bunlar beklenen şeyler hele de Luffy'nin Katakuri karşısındaki düştüğü durumdan sonra. Ne olmasını bekliyordunuz fan service bir şekilde Sanji'nin karizmatik bir şekilde King'e ders vermesini mi?