meh...
Ben her zaman Sanji’ye laf atıyom... dediğim gibi fıtratımda var... gerçi bu aralar biraz nazik davranıyorum Momo ve Shinobu’yu kurtardı diye... jajsjsjs

meh...
Ben her zaman Sanji’ye laf atıyom... dediğim gibi fıtratımda var... gerçi bu aralar biraz nazik davranıyorum Momo ve Shinobu’yu kurtardı diye... jajsjsjs
1milyar beli üzeri adamlar olmalarına rağmen bu durumlara sokturtmadı.King havadaki gemilerini düşürdü,Queen Bm'nin baygınlığından faydalandı.Ona rağmen böyle saçma durum değiller.Franky,Choper,Brook kim Allah aşkına.Yakında Coby de Shanksın enseye şaplak atarsa şaşırmam.Queen'e ve King'e karşı da aynı malca duruma düştü.
Shanks le Usopp vs atacak.Oda bu kafayla bunu yaparsa zerre sırıtmaz.O derece mala bağladı.Anladık güldük eğlendik ama cılkını çıkardı bildiğin koskoca yonkou u maymun etti.Şaka değil ben iyice sinir olmaya başladım bu durumdan.Yonkou ünvanına karşı zerre saygım kalmadı.1milyar beli üzeri adamlar olmalarına rağmen bu durumlara sokturtmadı.King havadaki gemilerini düşürdü,Queen Bm'nin baygınlığından faydalandı.Ona rağmen böyle saçma durum değiller.Franky,Choper,Brook kim Allah aşkına.Yakında Coby de Shanksın enseye şaplak atarsa şaşırmam.
O kostümün altından hatun çıkıyormuş...Sanji, Wanze'ye yaptığı gibi King'e de bir estetik operasyon yapsın da, adam yüzünü gizleyerek gezmek zorunda kalmasın. Bişonen yüz hatları King'in de hakkı. Bkz:
![]()
Sanji cevap versinKılıcı da var onu napcez.![]()
Onu ben de düşündüm de, memelerinin olmadığı çok belli.O kostümün altından hatun çıkıyormuş...
Kadın olsa Sanji ile şöyle bir ilişkileri olabilirdi.Onu ben de düşündüm de, memelerinin olmadığı çok belli.