Raizo itiraz etmeteyince ona ben de itiraz etmedim. : )) Zaten samuray diye değil Raizo diye arıyorlardı.Ninja değil miydi?
Niye izinsiz kullanıyorsun kardeşim![]()
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişKonuya ne zaman girsem Sanji ile ilgili bir şeyler yazasım geliyor sjjsjssk
Ah buşido içindeki gizli sanji aşkı günyüzüne vurmaya çalışıyor farkında değilsin.Konuya ne zaman girsem Sanji ile ilgili bir şeyler yazasım geliyor sjjsjssk
Zoro ve Luffy varken Sanji’ye kim uzanmak ister reyiz...?Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş![]()
Asla! Beni manipüle edemezsin... jsjsjsAh buşido içindeki gizli sanji aşkı günyüzüne vurmaya çalışıyor farkında değilsin.
Daha önce söylenmişti devlerin stilini kullandığını bir de saldırının isminde aslında Elbaf geçiyor sanırım.Seriyi arada arc seçip yeniden izliyorum. İşte karşınızda silahlarının son demiyle dostları için adadan bile büyük Deniz kralını yaran "Blue Orb" Dory & "Red Orb" Brogy biraderler ve Yonkou Charlotte "Big Mom" Linlin.
Elbaf'a özgü bir teknik anlaşılan bizimkiler Elbaf'ta daha da çok şey öğrenip daha da güçlenebilir. Usopp'tan çok merak ediyorum şu Elbaf'ı. Ayrıca şu orb muhabbetini anlamadım. Kesin yine bir haki biçimlendirmesi veya haki çeşidi çıkacak başımıza alevli haki, koka haki, altın haki, şimşek haki muhabbetleri gibi.
![]()
Bir şey soracağım görünmez olsa bile hakiyle yerinin tespit edilmemesi saçma değilmiÇok sevdiğim bir japon atasözü vardır
Hayai mono gachi.
Anlamı : Erken kalkan kazanır
Türkçe karşılığı : Erken kalkan yol alır.
Anlayacağınız erken kalkan (zaten herkese kalkıyor)sanji reis pasif zoroya karşı kazanıyor.
Fujitora'ya herkes görünmez. JdjdBir şey soracağım görünmez olsa bile hakiyle yerinin tespit edilmemesi saçma değilmi