Yorum gibi yorum bee9v4, King ve Queenle ugrasanlar var. Doğrudan müdahale eden Denjiro ve Kinemon gözüküyor ve devriliyor reis
Yonko var, yonko var ? 1 v All budur
Yorum gibi yorum bee9v4, King ve Queenle ugrasanlar var. Doğrudan müdahale eden Denjiro ve Kinemon gözüküyor ve devriliyor reis
Yarısı tabancayla ateş ediyorlar ,burda kınlar olsa wb den uzuv alırlardı.9v4, King ve Queenle ugrasanlar var. Doğrudan müdahale eden Denjiro ve Kinemon gözüküyor ve devriliyor reis
Çok güzel yem akjskasj.Kılıç ustası bide sözde.Zoro hayatını verir o kılıcı kaçırmaz yahu.%100 eminim buna.
Biz de WB seviyoruz da Kaido'ya ne yaptıklarını görmeden bu yorumun anlatmak istediği ne çözemedim :d9v4, King ve Queenle ugrasanlar var. Doğrudan müdahale eden Denjiro ve Kinemon gözüküyor ve devriliyor reis
Çok güzel yem akjskasj.
Ben sana söyliyeyim.Akainu WB'den hayvani saldırılar yedi ama dayandı,Kaido ise bu kınlara bayılırsa Akainu>Kaido demek istiyorBiz de WB seviyoruz da Kaido'ya ne yaptıklarını görmeden bu yorumun anlatmak istediği ne çözemedim :d
Biraz da WB üzerinden prim yapayım dedim :dBiz de WB seviyoruz da Kaido'ya ne yaptıklarını görmeden bu yorumun anlatmak istediği ne çözemedim :d
Aiden çok fenasınBiraz da WB üzerinden prim yapayım dedim :d
1 vs all'da sanki wb bir şey yapıyor?.9v4, King ve Queenle ugrasanlar var. Doğrudan müdahale eden Denjiro ve Kinemon gözüküyor ve devriliyor reis
O arkı bir daha oku. Lütfü'yü öldürmeye kalkıştı, Marco ve Vista'yı görünce kuyruğunu kıstırıp 100 metre geriye tüydü. Wb'ye iş koyan, Ace'i hileyle öldüren Akainu; Marco, Vista ve Şanks'ı görünce geri vites yaptıKaçtı ne yahu Aka'nın amacı Ace ve Lütfü'yü idam etmekti. Önüne çıkan tüm engellere rağmen Ace'i rahmetlik edip Lütfü'yü de Jimbei'nin içinden geçirip komalık etti. Tadım kaçtı :/