Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü görünce ağlayan editörün temsili hali.

Bu olay yıllarca çok yanlış bilindi. Olayın aslı şu.
Bu beyefendi kendini tutamayıp burnunu karıştırıyor tam derinlerden çıktığı esnada kamerayı fark ediyor. Acaba ne zamandan beri beni çekti diye düşünürken az önce kolona sürdüğü sümüğü aklına geliyor. Elaleme rezil oldum diye ağlamaya başlıyor.
 
Kingin hic birseyini görmedik ne bu gömme çabası.Kaidonun afalladığı yerde bırakın Kingin dikkati dağılsın.Queen desen kendisi star oldugu üçün onda panik atak var.
Marinefordda wbnin kalbi teklediginde Marconun dikkati dağıldı örümcek koramiral paket etti koskoca Marcoyu
aynı şekilde değerlendirmek gerek.Ne kadar peşin hükümcüsünüz .Birileride Oven P1 kıyaslaması yapmış Oven tokatlar..
 
G3 yemiş olsa Oven’ın amel defteri kapanırdı.Tekrar açılmamak üzere... O dandik saldırılar g3 ayarı falan değil.G3 ejderha formunu bile pataklayacak bir güç.

Sanji bir tane vurdu eleman Pound vurdu sandı.Komediye bak. :D Daha bu diable falan da değildi sanırım.Sanji bu adamı iplese neler olur gerisini sen düşün.
İchiji dediğin adam Perospero'ya üstünlük kurabilen bir isim.Bege dediğin adam Linlin'i tanklayabilen bir abi ve Sanji'de m3ün bir üyesi.Adam bunlardan darbe aldı savaşmaya devam etti.Ki İchiji'den yediği saldırı çok güçlü bir saldırı.Adamın göğsünü deliyor ama adam iplemiyor. Adam tüm denizi ısıtıyor sahip olduğu bir meyveyle tek g3e bayılacağını düşünmen ütopik.Page One dediğin ezik ne yaptı bana bir anlatsana.Suit Sanji'nin oyuncağı oldu.Dayanıklılığı bile Oven'ın yarısı etmeyecek bir adam P1.Oven çok zorlanmadan gömer Page One'ı.
 
Son düzenleme:
Yanlız dikkatimi cekti oda zoro'ya yaptıgını marco'ya da yaptı 9 kin kaido'ya dalmadan önce deniz de gölge gördüm bahanesiyle marco'yu ayırdı aynısını luffy kaido'ya dalmadan önce zoro'yu ortadan kaybederek yapmıştı.
Ne istiyosun oda sen bu zoro ve marco dan cıkar ikisini de kaido'nun karşısına millet hakiki sag kol görsün. ?
 
Bütün kınlar beraber saldırdı, gelecek bölüm çizik dahi almadığını göreceğiz. Vista ve Marco beraber saldırdığında olay mahallinden 100 metre geri kaçtı Aka-bey.
Kaçtı ne yahu :( Aka'nın amacı Ace ve Lütfü'yü idam etmekti. Önüne çıkan tüm engellere rağmen Ace'i rahmetlik edip Lütfü'yü de Jimbei'nin içinden geçirip komalık etti. Tadım kaçtı :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık