Tamamdır, görmemiştim.
Tamamdır, görmemiştim.
O nereden çıktı? :FSen xd
Füze atsaydın canım.Bir tarafta balık-adamlar arasındaki Kawa diğer yanda Big Mom'ın gel kocam ol, Kata'ya babalık yap dediği King... Lütfen olsun.
Bir ara forumda Oden Kk olacaktı da ayağı kaydıya kadar gelmişti olay.O dönemler.O nereden çıktı? :F
Sen xd
Bu aralar xp kasıyormuşsunuz. İşte bunlar hep Luffy'ye yetişmek için. ?O nereden çıktı? :F
Valla ben Oden öldüğünde amiral seviyesiydi diyordum hep. Şu anda da aynı düşünüyorum. Yaşasaydı da Shanks gibi biri olma ihtimali vardı gibi görünüyor. Tabii bunun için Wano dışında takılmaya devam etmesi lazımdı.Bir ara forumda Oden Kk olacaktı da ayağı kaydıya kadar gelmişti olay.O dönemler.
Yine Who's Who falan Luffy'yi görüyor. Zoro fanlarının da ağzına bal çalıyor ancak. Bu Oda beni sinirlendiriyor ya.Bu aralar xp kasıyormuşsunuz. İşte bunlar hep Luffy'ye yetişmek için. ?
Amiral=yonkou oldugundan yonkou seviyesi de demiş oluyorsun doğal olarakValla ben Oden öldüğünde amiral seviyesiydi diyordum hep. Şu anda da aynı düşünüyorum. Yaşasaydı da Shanks gibi biri olma ihtimali vardı gibi görünüyor. Tabii bunun için Wano dışında takılmaya devam etmesi lazımdı.
Yine Who's Who falan Luffy'yi görüyor. Zoro fanlarının da ağzına bal çalıyor ancak. Bu Oda beni sinirlendiriyor ya.