choppar=marcoYa Marco’nun ekstra görmediğimiz bir şeyi falan mı var? Ben bunu anlamıyorum. Oda şimdiden adamın meyvesini sınırladı. İki üç çocuk bacağı dört beş yaşlı sırtı iyileştirmekten aciz.
choppar=marcoYa Marco’nun ekstra görmediğimiz bir şeyi falan mı var? Ben bunu anlamıyorum. Oda şimdiden adamın meyvesini sınırladı. İki üç çocuk bacağı dört beş yaşlı sırtı iyileştirmekten aciz.
Marco über adam da avantajlı oldukça.En büyüklerin savaşı olarak adlandırılan savaşta yer aldı orda üst seviye karakterlere karşı gösterdiği performans da iyi olduğu için daha güçlü görülebilir normal.Ha bu Kata Marco'nun yaptığını yapamaz diyen büyük yanılır onu yazayım ama.Ya Marco’nun ekstra görmediğimiz bir şeyi falan mı var? Ben bunu anlamıyorum. Oda şimdiden adamın meyvesini sınırladı. İki üç çocuk bacağı dört beş yaşlı sırtı iyileştirmekten aciz.
Marco amcayı iyileştirmekten aciz gücü yetmiyor. Chopper’dan istese, Chopper adamın yedi sülalesini sargı bezine sarar düzeltir.choppar=marco
Eh orası öyle akranı Jozu’dan 30 kat daha iyiydi performası. Zaten Ace de varlık gösteremeyince koca WB tayfasında bi Marco parladı.Marco über adam da avantajlı oldukça.En büyüklerin savaşı olarak adlandırılan savaşta yer aldı orda üst seviye karakterlere karşı gösterdiği performans da iyi olduğu için daha güçlü görülebilir normal.Ha bu Kata Marco'nun yaptığını yapamaz diyen büyük yanılır onu yazayım ama.
Zehirlenen orduyu iyileştirdikten sonra chopper'ı yaralı adam kesmiyor artık. Chopper> marco baya net yani.choppar=marco
Bana da öyle geldi. Şurada renklendirmesini yapmışlar.Yalnız Kid ve Zoro baya yorulmuş ve darbe almış gibi duruyor.
Jozu'nun performansı da kötü değildi ama Mihawk'ın slashini rahat tankladı,Kuzan'dan kan aldı,Croco'ya fena vurdu falan.Marco amcayı iyileştirmekten aciz gücü yetmiyor. Chopper’dan istese, Chopper adamın yedi sülalesini sargı bezine sarar düzeltir.
Eh orası öyle akranı Jozu’dan 30 kat daha iyiydi performası. Zaten Ace de varlık gösteremeyince koca WB tayfasında bi Marco parladı.
Chopper en iyi doktor yahu Law ve Crocus getir götürünü yapar anca. Boşuna sargı sarmıyor millete amacı dünyadaki her hastalığı iyileştiren bandaj bulmak.choppar=marco
Zoro Reis nasıl bir kralsa Zurna'dan aldığı yarayı bile iyileştirmiş, Wolverin misin be mübarek, tanrı mısın