E doğu mavide kovaladığı çöpler?Reyiz adam çöplerle vakit harcamak istemiyor...
E doğu mavide kovaladığı çöpler?Reyiz adam çöplerle vakit harcamak istemiyor...
İşte babalığın falsosunu söylüyorum. Teach’e kıymamış olması. Aması ciması da yok bunun. Tabii duygusal takılıyorsanız size göre öldürmemesi kabul edilebilirReyiz sen Sanji'den, tayfadan ve bilimum diğer karakterlerden yardır ya severek okuyoruz. Babalığı gömmeyi sen bile beceremiyorsun. Öyle bir karakterdir oyaji
Sende Mobydick ahalisinden değil miydin Roşi neden böyle oldu?...Mobydick ahalisinden beklemeyeceğim şeyler gördü bu gözler. Kör olaydı da görmeyeydi.
O orada Zoro ile tanışçağını anladığı için gitti oraya.. Bir de adamı uykusundan etmişler. Burada Mihawk aşırı haklı...E doğu mavide kovaladığı çöpler?
Kimler yaptı? Her birine bir takip atayımMobydick ahalisinden beklemeyeceğim şeyler gördü bu gözler. Kör olaydı da görmeyeydi.
Gerçekleri dedim diye.Sende Mobydick ahalisinden değil miydin Roşi neden böyle oldu?...
Kol kırılır yen içinde kalır. Sen, Sakazuki fanı ailenin bu hassas mevzusundan nemalanamayacaksın.Kimler yaptı? Her birine bir takip atayım
Ama Roşi’ciğim şimdi öyle bakarsak Rosinante abi de Dof karşısında ezikti. Ama kalbi iyi bir abimiz ve yürekli bir kişiydi değil mi? O yüzden 9 kında ki yiğitler büyük bir cesaret örneği sergilediler. Saygıyı hakediyorlar. Aslında ezik olan 9 kın değil, üstüne zıplayanları görünce Ölmüş Oden’i hatırlayıp dona kalan Kaido eziktir...Gerçekleri dedim diye.
Kızıl kın iyidir, hoştur, onurludur, cesurdur, zekidir(?), çeviktir, ahlaklıdır, güçsüz değildir. Ama dünyanın en kdkvkekkrkvkf yaratığının karşısında eziktirler malesef. Ne yapayım yani.
Güç açısından belki evet ama bunu söyledi diye ben kimsenin sevdiği karakterlere saldırmazdım.Ama Roşi’ciğim şimdi öyle bakarsak Rosinante abi de Dof karşısında ezikti. Ama kalbi iyi bir abimiz ve yürekli bir kişiydi değil mi? O yüzden 9 kında ki yiğitler büyük bir cesaret örneği sergilediler. Saygıyı hakediyorlar. Aslında ezik olan 9 kın değil, üstüne zıplayanları görünce Ölmüş Oden’i hatırlayıp dona kalan Kaido eziktir...