Deme öyle. Zaten bugün forumun Thatch'i olduğumu anladım. Kalbim kırık, keyfim kaçık.Yemişim babalığını adam olsa tereddüt etmez Teach’in kafayı patlatır namusunu temizlerdi. Ace’in intikamını almaktan aciz adam.
Deme öyle. Zaten bugün forumun Thatch'i olduğumu anladım. Kalbim kırık, keyfim kaçık.Yemişim babalığını adam olsa tereddüt etmez Teach’in kafayı patlatır namusunu temizlerdi. Ace’in intikamını almaktan aciz adam.
Reyiz sen Sanji'den, tayfadan ve bilimum diğer karakterlerden yardır ya severek okuyoruz. Babalığı gömmeyi sen bile beceremiyorsun. Öyle bir karakterdir oyajiYemişim babalığını adam olsa tereddüt etmez Teach’in kafayı patlatır namusunu temizlerdi. Ace’in intikamını almaktan aciz adam.
Seni kimler üzdü Roşiiii... Kim kırdı kalbini reyiz...Deme öyle. Zaten bugün forumun Thatch'i olduğumu anladım. Kalbim kırık, keyfim kaçık.
Valla Onu bunu bilmem de reyiz, Birine Shanks’i, Birine de Mihawk’ı yollayacaksın tamam daha ortalıkta gözükmezler Linlin ve Kaido...Bir Linlin vs Kaido anketimiz yok mu arc sonu
O saydığın ikinci isim yonko 3 ya da 4.adamına dövüş erteleyelim diyor Shanks'a okeyim ama Mihawk'ın çap yetmez.Ryuma ve Shanks de tarihe gömsünler ama.Valla Onu bunu bilmem de reyiz, Birine Shanks’i, Birine de Mihawk’ı yollayacaksın tamam daha ortalıkta gözükmezler Linlin ve Kaido...
Reyiz adam çöplerle vakit harcamak istemiyor...O saydığın ikinci isim yonko 3 ya da 4.adamına dövüş erteleyelim diyor Shanks'a okeyim ama Mihawk'ın çap yetmez.
Ya da uğraşmak istemiyor Tek atabileceği adam oldu mu atmaya ne kadar hevesli biliyoruz sonuçtaReyiz adam çöplerle vakit harcamak istemiyor...
Mobydick ahalisinden beklemeyeceğim şeyler gördü bu gözler. Kör olaydı da görmeyeydi.Seni kimler üzdü Roşiiii... Kim kırdı kalbini reyiz...
Mihawk’ı da anlamak lazım. Normalde iyi birini bulunca hemen yapışıyor (Zoro). Demek ki Vista’nın onu çok eğlendireceğini düşünmedi...Ya da uğraşmak istemiyor Tek atabileceği adam oldu mu atmaya ne kadar hevesli biliyoruz sonuçta