Yamato bence as kozuki oden olarak wano yu yönetecek şu dev fil de gelip adayı dünyaya açacak şaak bir koycak hortumu bakmışlar wano ikiye ayrılmış dünya şaşıracakYamato kendisine Oden diyor sonuçta, kesinlikle Wano'dan bizim tayfayla ayrılmalı.
Yamato bence as kozuki oden olarak wano yu yönetecek şu dev fil de gelip adayı dünyaya açacak şaak bir koycak hortumu bakmışlar wano ikiye ayrılmış dünya şaşıracakYamato kendisine Oden diyor sonuçta, kesinlikle Wano'dan bizim tayfayla ayrılmalı.
Aynen kılıcı tutanın zirve ile işi bitiyor. Amirallerin tek tutmayanı Akainu. Yonkoulardan tek Teach kaldı fakat o da 3 bıçak ustası oradan kaybediyor. Im-sama'da da kılıç varsa geçmiş olsun.En büyük kılıççı uzay kümesi mi diyorsun?
Boyu kadar kılıç tutmasa da yarısı kadar tutuyor. Bence var bişiler.Aynen kılıcı tutanın zirve ile işi bitiyor. Amirallerin tek tutmayanı Akainu. Yonkoulardan tek Teach kaldı fakat o da 3 bıçak ustası oradan kaybediyor. Im-sama'da da kılıç varsa geçmiş olsun.
-_-İşten yeni geldim yemeğimi falan yedim. Şimdi başlıyorum. Okumak isteyen gece yarısını bekleyecek. Duyurulur.
Spoiler'ı okurken daha ilgi çekiciydi
Şimdi de Kaidonun yaptığı icraatlara mi konacaksınız ?Tereyağı gibi kesmiş yiğidim. Kaidoya ısındım bir. Senle bugün bir yakınlaştık Kaido.
200 bölümdür adadasın bir işe yaradın da millete laf mı çakıyon lan sen?Şimdi de Kaidonun yaptığı icraatlara mi konacaksınız ?
Wano da monarşi yıkıldı yaşasın devrimci hareket !!!