Çeyreği bırak, vurmadan bitirdi işini. Bu wano'nun bi şelalesi, bir de dayılarından korkacaksın.Oden’e çeyrek attı reis.
Çeyreği bırak, vurmadan bitirdi işini. Bu wano'nun bi şelalesi, bir de dayılarından korkacaksın.Oden’e çeyrek attı reis.
Akainu luffy'i indirmek için Big Mom ve Kaido' ya katılır .Sizce luffy e bu savaşta ittifak olarak akainu katılmış olsaydı savaş sonunda iki imparatorun durumu ne olurdu
Akainu bm'ı alabilir mi tartışılır ama yanına kizaru'yu falan versen kesin gümletir. Zaten bm harici kalan sadece canavar korsanları oluyor. Onu da marco ve yamato'nun katılmasıyla hallederler gibi.Sizce luffy e bu savaşta ittifak olarak akainu katılmış olsaydı savaş sonunda iki imparatorun durumu ne olurdu
Zoroyu yılan olarak göreceğime bir de Orochi'nin eski meyvesiyle ölsün daha iyi?Orochi'nin meyvesini Zoro yesin. Reise 3 kılıç az.
Kaido daha uzun olması lazım.Resimlerden bakınca öyle gözüküyor.
Bana da hemen hemen aynı geliyorlar tam karar veremedim. Kaido bariz büyük olsaydı kılıçla ilgili ütopik bi teori atardım da baktım pek olmazmış.Sanjuan Wolf daha uzundur bence.
Kaidonun kafası ile lufy nin boyunu kıyaslarsak kafası ortalama 30-40 mt arası.Toplam uzunluğu ise kafa uzunluğunun 35 kat civarı.Toplam uzunluğu 1050-1400 mt civarı olması gerek.Bana da hemen hemen aynı geliyorlar tam karar veremedim. Kaido bariz büyük olsaydı kılıçla ilgili ütopik bi teori atardım da baktım pek olmazmış.