Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Oda ihanet işine girmez. Bir kere de rakibin mallığından değil, bizimkilerin güçlü olmasından dolayı dövüş kazanılsın. Ben Kaido ve Linlin'in tüm gücüyle ittifaka, denizcilere karşı savaşmasını istiyorum.
Aslında bu arc Kaido yada Linlin'in inmesini de istemiyorum. Bu savaşın sonlarına doğru önce karasakal sonra da denizci ve dünya hükümeti gelse Kaido ve Linlin'de başka seçeneği olmadığı için Wano'dan ayrılsa (topuklasa) sonra gerçekten de bu ölümcül ikili antik silah ve One piece için birlikte çalışsalar daha iyi olurdu bence.
Yoksa sürekli kendini tekrar eden, klişe, artık okuyucuyu mal yerine koyan mide bulandırıcı senaryo kısır döngüde dönüp duracak.
Katılıyorum.Daha farklı şeyler çoğu insanın düşündüğünden farklı şeyler yaşanması güzel olurdu (Mantıksal olarak tabi Yamato gibi değil).Ama aldığımız izlenim şuan Denizcilerin gelmek zorunda olduğu başka türlü bunlar durdurulmaz çünkü ayrıca ben zaten Garpın burda ölceğini düşünüyorum.Schilere çok vurgu yapıldı belki onlarda bir şekilde gelir yani senin de dediğin gibi tamamen farklı ve ana odağın tamamen savaş olduğu bir senaryo olmalı ve öylede olacak gibi duruyor şimdilik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık