Aynen bi bitse seri akacak bir numara olacak tekrarNe iğrenç arc be kardeşim bitsinde kurtulalım.
Aynen bi bitse seri akacak bir numara olacak tekrarNe iğrenç arc be kardeşim bitsinde kurtulalım.
Orochi ölürse Wano 100 yıl geriye gider mi ?Bu serinin gördüğü en delikanlı, en erkek, en adam gibi ve adam karakteri ölmüş olamaz. Beş yıl boyunca geyşaya bel kırdırmış adamı, Kaido gibi bir amatör öldüremez. Serinin en şerefli, namus karakterini öldürme değil Kadio’nun ağababası Xebec’in bile gücü yetmez. Orochi adamın hammaddesi.
Yaşasaydı diyorum zaten.O kadını nasıl kullanacak? Kadın ölmüş meyvesini de Bon-Clay yemiş.
Wano bin yıl süren karanlık bir sürece geçer.Orochi ölürse Wano 100 yıl geriye gider mi ?
Garp'ı da hatırlayabilir.Savasin sonunda kaido luffy'ye bakip rogerin rocks korsanlarini dagittigi zamanlari hatirlayacsk. Ahan da buraya yaziyorum
aga daha yeni başladı arc bi dur.Dressrosayı düşününce,Wano'nun bitmesine daha bi 1.5 - 2 yıl var benceNe iğrenç arc be kardeşim bitsinde kurtulalım.
Yeni teknolojiyi ucundan gördük bence. Ceaser'ın büyüttüğü çocukları Vegapunk aldı. Onlardan insanı büyütme yolunu öğrendi. Artık pacifistalar hatta koramiraller dev model olacak.Shichibukailerden daha güçlü müdür acaba ya da denk güç. Merakla bekliyorum yeni teknolojiyi. Neydi bunun kısaltması? :d
bu ne bu ne :dOrochi Momonosuke'nin hakkıdır. Zoro yensin Momonosuke de götünü kessin tipsizin